Thursday, 30 June 2011

Berbadminton @ 10.00 PM - 12.00 PM

As-Salam,

Event badminton dianjurkan oleh ayah misscha demi menurunkan kandungan gula dalam badan akhirnya tercapai....ehem....bukan harga je nak diturunkan yer......ni semua gara2 kandungan gula dia naik.....so sebagai anak yg solehah...chewahhh...sebenarnye x penah bersukan ..time ni je la leh kite leh bantai bersukan sepenuhnya....

Terpaksa maintgh mlm sebab court kol 8.00 pm penuh, so pukul 10.00pm - 12.00pm aje la yg free tu pon tinggal satu yg lain semua fully occupied

 Court dekat area Manjalara...tempat misscha kawen dulu...

 Adik misscha seorang player ya......terer memang terer

 Terasa Kemalasan....

 Kebanyakkan masa misscha jd reserve aje sebab yg men tu sume ada skill...yg x pandai ni silang kaki je la...

penambah gula hahhaa...td kata nak turunkan gula....kui3


Ok...Chiao...Adieuu...                                                   

5 comments:

fiza arshad said...

hehhehe..rindu nak maen badminton..ari tu x sbr nk maen, pas faris 4,5 bln, maen jgk tp lps tu mule sakit2 bdn coz melompat2 hehehe..rindu jgk nk maen badminton ngan my hubby hehehe :) he's gud player tu, arini ade tournament department petronas :)

WuMing said...

skali-skala bersukan ni syok juga... tapi kalau pakai pakaian sukan... lepas tu menonton...pun seronak juga lah... he..he..he..

man said...

bersukan utk kesihatan...

diana said...

akak tengok pun malas..'kalau nak suruh main lagi la malas..heheheh

zOeY zAu YaH said...

ye ke x pandai main? ha ha..
saya dh follow lama dah hihi