Tuesday, 7 June 2011

Jom Vote Churp2 Cute Contest!!!

As-Salam,

Churp2 datang lagi, kali ini adalah voting phase untuk peserta - peserta yang terpilih......bagi yg x ingat contest mana boleh pegi link Churp2 Cute Contest

Mana- mana peserta yang terpilih ini adalah peserta2 yang telah menghantar gambar2 mereke yg cute pada 31 Mei - 6 Jun. Tahniah pada yang terpilih, so skarang adalah peringkat mengundi. Undian adalah dari 7Jun - 13 Jun 2011.

So mana2 yg korang rasa nak undi sila la di jemput ke link VOTE CUTE!!!.

Miss Cha dah vote....nmpk cute, gudluck adik Adlina

contest_churpchurp


Ok...Chiao...Adieuu...                                                   

10 comments:

Suliana said...

mls nk masuk contest2 ni.. huhu

misscha said...

sy pon x masuk....segan...haha..cuma vote aje...

Siti Safiyyah said...

dapnye.. nak satu yg bulat2 tu. ngehehe

fRaMe+LenSeS said...

ala comeinya gambaQ dia.. hihihi

misscha said...

w/pon x nmpk muka sgt ttp comel act nye

Papa Mifz said...

onion ring pun jadik buat spec yer..hehe

misscha said...

ituler kreatif namenyer......

b a m b a m ' s said...

ahahahah..alahai..sumpah den tak perasannn~!!terima kaseh banyak2!!! wuwuwuw..terharu nie..

mischa nata link kat http://bambam-addicted.blogspot.com/2011/06/giveaway-cik-bambam-nak-minta-tolong.html ek! kira masuk GA nie!hahahha..

terima kaseh sekali lagik! :P

Elih Japahar said...

gambar kreatif yg menarik :) vote3x!! hehe

Suliana said...

dah reg tapi tak tau la wujud ke tak akaun tu. haha