Monday, 6 June 2011

iPhone4

As-Salam,

Misscha nak buat satu file lagi berkenaan advert. Kalau ada iklan di leaderboard, maka misscha taip la sket2....susah2 dia landing, kena la ucap time kasih....time kasih juga pada Nuffnang

Akhirnya iPhone4 ada kaler putih (aku je ke baru tau nih?) so pada yang berminat boleh la membeli belah........

Macam biasa ada contract, ada plan2 pilihan, ikut pada kesesuaian......makanye, kalau sememangnye ada duit lebih dan memang dalam otak cuma ada iPhone 4 sila bergegas secepat kilat g tengok plan mana yg korang suke.......

sila klik link iPhone4

iphone+maxis

Pilihla plan yang sesuaii....

plan maxis

p/s: belom berkemampuan.....ada dgr rumour iPhone 5



Ok...Chiao...Adieuu...    
                                               

6 comments:

mama shifa said...

mama shifa dah ngidam tahap gaban nak pakai iphone
bile la dpt

tq follow blog mama :)

sYafIk-wAy said...

nak !

fRaMe+LenSeS said...

bazir la kamu.. :) rugi..

misscha said...

rugi? nape2 ada menda miss cha tertinggal ke?...oO.....

Elih Japahar said...

Kalau mampu bo lah beli..kalau tak, kumpul duit lu br beli :) best guna iPhone ni tp lebih senang guna nokia je..

Suliana said...

bila la nak dpt ni.. kena baling2 ngan aqil je nnti..