Wednesday, 8 June 2011

Owh Nooo....Widget Music MP3 : Beratlaa...

As-Salam,

Sempena dengan segmen BA exchange link suka sama suka tu miss cha ada menerjah blog - blog kesayangan korang.......ada yang ringan...x lupa juga ada yang berat benor.....jangan tersentuh ye.....ni pendapat misscha je...kalau x mo baca cecepat tutup mate....

Kenapa misscha say Owhh Noooo to blog ada lagu?......bukan misscha x suka....kadang2 tu ok gak, tapi sekiranya...:-

1) misscha terbukak volume bapak kuat, mau sakit jantung dibuatnya..kadang2 tergezut haku!!...yawwwzzz cepat aje tekan mute...
2) misscha bukak blog skali 4-5 dlm satu window...macam dah ala2 lagu siam dah rupenye....
3) ditambah lagi dengan loading yg...ehem...bila la nk habis load.....naseb baik umah pakai UNIFI....kui3....kalo dkt opis dah macam lagu gagap...asik tersetop2...kesian tumbesaran halwa telinga nih


music


p/s: nonono...don't get me wrong...i luv music....entri ini untuk memberi komen membina ok......saja bg pendapat....


Ok...Chiao...Adieuu...                                                   

8 comments:

Freaky said...

hehe freaky pon kurang sikit dengan blog ada lagu.. :D

misscha said...

betol2....kurang sikit je...bukan x ske pon kan...kan...kan

♥ Frau Reen ♥ said...

hi3..rin mai n singgah..done folow..jom ke blog rin n folow

Elih Japahar said...

Kalau bukak 5-6 blog tu mmg mcm pening dngar...mute la terus volume :) blog awk dlm senarai blog xchanged link sy...

misscha said...

yep elih...sepantas kilat mute...

ok suda folo rin...

tia @ Ini Kisah Tia said...

biasalah miss . kadang2 tu sebab dorang newbie . kalau yang bukan newbie tu Tia tak tau . mungkin nak cari pasal kot . bhahahaa . kasi lempang laju2 dia ..

Tia Nak Letak Gambar Boleh?

Ieka Luvika said...

....misscha2..belog ieka pun berat la ye?
nak remove la camni..huhu -_-"

Suliana said...

huhu.. no komen :-p