Saturday, 18 June 2011

Kenapa Aku Tak Kisah?

As-Salam,

Tak pasti samada entri ini emo, perasantan atau syok sendiri, tp lantak la kan..heheheee...

Kenapa aku x kisah? haah .....kenapa aku x kisah kalo aku kena g mtg walaupun sepatutnye bukan aku yg kena g?walaupon aku kene g sorang?

Walaupon aku kena gantikan superior aku?

Walaupon aku kena gantikan kawan2 aku?

Walaupon aku kena gantikan ntah sape2 la?

 Walaupon...walaupon..walaupon...

Sebabnye? sebab pertama mestila terpaksa...haha...tp yg pasti kalau aku  g, sudah semestinya tahap konfiden ini naik macam up level dlm game....

yang keduanya, aku tau mtg ape yg aku nk kena attend...walaupon x tau background...tp ada rakan taulan yg memberi input agar aku berada dalam keadaan tidak berangan2 hhahaha..tp....kadang2 ape yg info aku dapat kadang2 x bincang langsung..hehehe.....

yang ketiga, sekiranya aku tak tau jawapan kepada persoalan, serta-merta otak ini akan ligat berpikir untuk jawab secara general, masa tu skil utk jd pemikir serta merta naik +2.

yang keempat aku dapat jumpa pelbagai orang dengan pelbagai ragam

yang kelima aku dapat melatih diri sendiri menjadi seorang yg leh wat keputusan....

p/s: walaupon aku kata x kesah, tp kalau dah selalu ...x bleh bla la...lalala....





Ok...Chiao...Adieuu...                                                   

10 comments:

arif helmi said...

i have follow ur blog..this mine http://arifhelmi.blogspot.com/

WuMing said...

Bakal Boss mesti laa kena buat kerja tuu... Tadi WuMing ada buat Link kat MissCha... P laa tangok.. Entri baru..Baru tambah last minute nama MissCha.. kih..kih..kih..

misscha said...

arif: followed urs too

misscha said...

wuming: ahakss..ye lah...persiapan nk jd boss kecik..hhehe

mekaseyyyyyyy n3 baru tu..sy terjah!!

tia @ Ini Kisah Tia said...

kumpul pengalaman banyak2 . nanti boleh jadi boss yang bijok :)

Simpan Kecantikkan Hanya Untuk Suami

Taste Of Tapah said...

double thumbs up!!!!

heheh terbayiks.... selasa nih ada meeting kat kpt..jom.. hehe ada **mee goreng pedas sedap...** itu sebab kenapa aku tak kisah.. hahaha

misscha said...

yup tia, chaiyok2

misscha said...

tot: owhh sedap ekh ko....mtg aku biskut kering aje...kdg2 xder langsung....

Mun said...

haha..dlm2 tak kisah..lama2 terkisah jugak :P

Anis izyan Abd Rahman said...

darla !! come and join my GA !!