Thursday, 23 June 2011

Esok Misscha Nak Bg Award.& Hadiah Topup & Promote Blog Pemenang : SUKA2

As-Salam,

ENTRI ULANGAN : MASIH ADA MASA SEHINGGA ESOK 24 JUN 2011 (JUMAAT)
JAM 10.00 AM

Salam Sejahteraa kepada semua pembaca blog saya yg saya hormati.....Hmm esok misscha nk bg award TOP COMMENTATOR seperti dalam list kat bawah nun... adalah dlm 10 orang...so esok tepat jam 10.00am jam komputer misscha, misscha akan reward org2 baik hati ni dgn award lukisan comot...dan....

untuk TOP COMMENTATOR yg berada di Nombor 1, misscha akan bg PENGHARGAAN berupa TOPUP telefon bernilai RM 10.00. & SATU ENTRY berkenaan belog tersebut.

X ada syarat, kalau nama tuan/puan ada kat list tu...maka secara otomatis dapat barang gratis (percuma) ...GOODLUCK!!!





Ok...Chiao...Adieuu...                                                   

57 comments:

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Ala..esok ke tutup contest nie..tak sempat la Jamal nak geledah blog Misscha nie..hehe

i'm ezza haniza said...

wahh...bagusnyeeee...

i'm ezza haniza said...

komennn

i'm ezza haniza said...

hahahaha.......bagus bagus

i'm ezza haniza said...

komen smpai juling

i'm ezza haniza said...

tak senonohnye ezzza

i'm ezza haniza said...

miischa yang comelll

i'm ezza haniza said...

baguss baguus

i'm ezza haniza said...

sayalah top commentorrr

i'm ezza haniza said...

cara ni mmg bekesan kan ?

i'm ezza haniza said...

asall la truk sgt perangai ezza ni?

i'm ezza haniza said...

misscha yang baek (smbil urut2) nak topup:P

i'm ezza haniza said...

hahahaha...approve semua komen taw

i'm ezza haniza said...

nak tnyaa, umo bape?hahahaa

i'm ezza haniza said...

do you love me ?

i'm ezza haniza said...

hekkk hekkkkkkkkk

i'm ezza haniza said...

tension tak dengan komen2 saya?

i'm ezza haniza said...

kenal tak ezza ni sapaa?hahaa

i'm ezza haniza said...

nak make sure komen saya lebih seratus laaa

i'm ezza haniza said...

giler kan komen banyak22 kat satu entry ?hahaah

i'm ezza haniza said...

dah lame ke blogging?

i'm ezza haniza said...

study mana?

i'm ezza haniza said...

tudung kita samaa la sayanggg

i'm ezza haniza said...

penat nak taip dahh

i'm ezza haniza said...

i lovee uu....hahaha...jangan marahhhhh....mesti best kan approve banyak2 komen ?hihihi

i'm ezza haniza said...

nak hadiah free tak ?

i'm ezza haniza said...

jum dating..hahhaa

i'm ezza haniza said...

u dok pahang kan ?

i'm ezza haniza said...

hihihi...agak2 da bape puluh ye saya komen ?

i'm ezza haniza said...

suka kalau menyusahkan org mcm ni..hahaha

i'm ezza haniza said...

minat zizan tak?

i'm ezza haniza said...

suka shopping ?

i'm ezza haniza said...

dah kawen dah ke ?oooooo

i'm ezza haniza said...

sori menyusahkan u approve komen byk2...errr,esok dtg menyusahkan lagi...buibuii

Elih Japahar said...

Wahh! @i'm ezza haniza lah yg dapat ni...mcm spam dah komen dia ahaha :D

misscha said...

elih:x pe...maksudnye setiap ape yg dia nak dia komited...bagus3...hehehe kalau tim ewat keje harus komited sperti ni ye ezza

Elih Japahar said...

ye betul tu...komited ye :) hehe

Suliana said...

nak top up!! en elih sila mengalah :-p

Suliana said...

dah lama kredit sy kering ni.. hehe

Suliana said...

aja aja fighting :-)

Suliana said...

kalau tak kerana lagi sikit je, tak dela awok nok komen byk2 cam ni. haha

Suliana said...

lamabt lagi ke kul 10 ni..haha

WuMing said...

Hooiii... biar betul si budak Ezza tuu... dia buat komen banyak-banyak macam tuu... Mana aciii...

WuMing said...

Apa-apa pun WuMing rasa idae di menarik lah... Pandai laa dia...

WuMing said...

Tapi WuMing tak laa buat macam ituu...

WuMing said...

WuMing ikhlasss follow..

WuMing said...

Dan komen dalam Blog MissCha

WuMing said...

Ini...Tak kisah laaa

WuMing said...

Tak dapat pun tak apa...

WuMing said...

WuMing kan ikslass...

WuMing said...

Dah anggap MissCha macam kawan dahh...

WuMing said...

Ini WuMing taip skali saja nii..

WuMing said...

Tak taw laa pulaa kalau dia naik banyak-banyak...

WuMing said...

Tapi kalau MissChaa hargai WuMing pun trima kasih laaa..

WuMing said...

Dah orang sudi nak sopport kita...Kan??Kan??

CikNyz said...

wahhhhhhhhh.....banyaknyer komen..hihihihi

CikNyz said...

komennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn lagi bnyk2........