Friday, 10 June 2011

Follow Button Hilang

As-Salam,

Harini ramai komplen follow button hilang.....misscha b/walking, n other people b/walking kat page misscha mesti tinggalkan shout out " hey button follow u nyorok".......tp sebenarnye boleh je follow lg....ada header kat atas tu sebelah "share" untuk kita follow rakan2 blogger...ok tu saja tuk petang ni,maaf x berinformasi langsung..haha...

follow


group


p/s : button tu hilang sebab soh kite berehat..asik follow aje... :p

Ok...Chiao...Adieuu...                                                   

11 comments:

Mamachia said...

nak follow rupanya sudah lama follow...comel pla burung biru ru..main nyorok2 juga button tu iya..

Freaky said...

haha buttton follow suruh berehat ? adoiyaii

the fik's said...

saya juga mengalaminyaa..haha..


http://garage-fik.blogspot.com/2011/06/gengblogger-dan-butang-follow-hilang.html

EiZaRaZiErYa said...

ahahahaha...lwak lah button f0llow suruh meny0rok.. wink3 >_<

kiwi said...

boleh pulak button suruh rehat ek? hehe btw kita punya theme blog sama. tapi cemana blg ni boleh guna tulisan biru? huhu

Azie Azman said...

aah.azie pun pulik..
tapi sekarang dah muncul balik!

so azie follow sini eh?hehe

Hanis Azla said...

lega button tu dah ada balik kan..

misscha said...

mamachia:tq....

freaky,kiwi,eiza :itu la dia nyorok2 soh berehat asik mempollow aje...

fik,azie,hanis: tu la ilang jap pastu cak!! ada balik!!

bungaitucantik said...

yana pon pelik gak biler misscha kate folo buton yana hilg~ skunk pon tgok xde lagi..tp kat ats blog ade lar..

Elih Japahar said...

Button tu blogspot buat maintenance jap bap tu hilang...haha :)

Suliana said...

blogspot ni kadang gile skit :-p