Tuesday, 21 June 2011

Im Gay Im Okay?

As-Salam,

Entri ni x berkaitan dgn mana2 manusia sekalipon yer.....cuma nak kongsi maksud disebalik word GAY...

Selalu kalau kita dengar GAY = HOMO....tp mcm biasa, setiap side mesti ada cerita tersendiri kan, so GAY yg lain maksudnye adalah Happy......pecaya x? kalau yg dah lama tau tu...sori ek...sifat ignorance misscha utk tgk kamus terlalu tinggi...hehehe..

Kalau x caya, tgk gambar bwh ni.....underline kaler merah....tp kalau otak dah -ve underline biru je yg nampak...gheeeeeeeeeee.....



Gay = Happy
Gay = Homo



So lepas ni kalau ada orang kata spt dibawah ini, apakah maksudnya?? :-

" Im Gay Im Okay  = Sy Happy Sy ok??? "

"Hey U, U pakai warna Gay la = Eh U, U pakai warna terang benderang la..."

"i dalam mood gayyy..!!!... = i dalam mood keriangan...!!!"


Apakah????  hmmmmmmmm....ntahle.... tepuk dahi tanya minda....err...boleh ke?


Kamus ni la yang dirujuk...


p/s: hubby misscha dingorat seorang lelaki tempohhari.....nak gelak tp....??



Ok...Chiao...Adieuu...                                                   

20 comments:

amnie azmira said...

o0o..baru tau...i'm s0 gay to know..^_^

i'm ezza haniza said...

i'm gay too

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

hihi..bahayo gak ni..hehee

honey amour said...

TODAY I'M SO GAY..MCM TU BULE KE..HAHAHAA..

Contest---> : 'AKU SAYANG DIA'

jgn lupa join ye :))

Suliana said...

haha.. me gay to today.. boleh?:-p

WuMing said...

Boleh try nii...Nanti balik bagi tahu Isteri lah.. Kalau dia marah... Suruh dia baca Blog MissCha....

nananaDya said...

kamoo ditag,if sudi join le.

http://nananadya.blogspot.com/2011/06/random-giveaway-by-eila.html

ツ mIsS NaDEa ツ said...

haha ..
bwu ta0 (;

misscha said...

amnie: sama la baru tau..tp lenmcm bunyi nye kan

misscha said...

ezza: ezza ur gay??? haha....ur heppy.....

misscha said...

puan sue:bahaya kan...hubby kena ngorat...hahaha

misscha said...

honey: today im so gay...kui3 very funny

misscha said...

su: bunyi awkward...heheh

misscha said...

wu ming: nk try? try kat bini leh, try kat kengkawan len diorg pandang ngan ekor mata kang

misscha said...

nana: tqq

misscha said...

nadea: baru tau? sy jugaaa

Elih Japahar said...

Woow! selama ni tak tahu pun..huhu :D

misscha said...

elih: same la, misscha pon baru tau..

Elih Japahar said...

Mana yg betul...kamus ke atau persepsi masyarakat sekarang?

Elih Japahar said...

Maksud dalam kamus lain tapi gay yg dimaksudkan tu "lelaki dgn lelaki" kan...teruk haha!