Wednesday, 8 June 2011

NYAN CAT - Kucing Pelangi Bernyanyi Nyan2

As-Salam,

Miss cha x tau la sama ada korang pernah dengar nyan cat?nmpk cute kan kucing pelangi terbang di langit....animated gif ciptaan Chris Torres (PRGuitarman)

nyan cat


mula2 mmg cute tapi lama2 rasa macam nak lempang mcm lempeng lelaju aje.......arghhhhhhhhhhhhh cuba la dengar video ni smpi lebam...



Dalam siaran You Tube dah mencapai 14.3 Juta hit views.....org zaman skang mmg plik.....video klip ct pon x dpt hit view byk tu.....

Huhuuu .....bunyi dia nyan2 ke mian2 ke miaw2 entah ler yg miss cha tau rasa nye otak dah bleeding akibat trauma x dpt nk figure out wat da heck is this....ahhahaha

OMG this sounds keep humming in my brain!!!!  apakah??

p/s: agak2 Nuffnang punya Churp2 boleh nyanyi cemgini ke?


Ok...Chiao...Adieuu...                                                   

21 comments:

azam said...

menarik......meh la join saya
http://laman-ayahsu.blogspot.com/

WuMing said...

Kah..kah..kah..ada ka nak sepak dia pulaa... Wuming ambik masa satu saat saja hafal lagu ini...

Taste Of Tapah said...

sebab tu la dia hits.. sebab semua orang nak memahamkan sampai ulang 2-3 kali... muhaha...

ko nih sian kucing tuh ko nak sepak-sepak.. penat dia buat pelangi.....

*Miss Geli^ said...

mana dik?? seriusli akak tak aware...meh akak tengok..

akak tak tiru pun rasanya

misscha said...

betul kak...mayb ada template kotttt

*Miss Geli^ said...

mana mana..bak la link..

misscha said...

ok la tot...insap sekejap......

misscha said...

sy da bg link kat comment page akak, x mo bg sini la.....sy hormat kedua2 blogger..

*Miss Geli^ said...

sah sah surat ahkak tu hah...nama atas, bawah je tukar, kat tetengah surat, masih nama NOWA lagi..dah Alya tu terang terang nama anak kak nowa tau..hahahha....takpe takpe...kak nowa tak marah pun..

misscha said...

ok kak......stay coolll....lap uu.....

*Miss Geli^ said...

hahahha...chill!!

Lulu caldina said...

dah ada dalam bloglistlah dear.. cube check betul2... :)

YanaMIB said...

oke trus xnk bukak sound pc sbb xmo terngiang2 time tido..grrr~ =.=

anis aniesa said...

memang terngiang-ngiang.ngee!~

Udy said...

nyan nyan nyan ~

cik sakura said...

terngiang sudah..

al-lavendari said...

tak de macam bunyi kucing pun !

misscha said...

yup lavend.. dia x de munyi cat...munyi nyan2.....huhu ;P

Ini Kisah Tia said...

macam bongok pun Tia rasa ada . haha . kita klik bagi kecik volume , lagi kuat dia bunyik . haremmm . wahahaaa !

Tia Nak Letak Gambar Boleh?

Suliana said...

kelakar :-)

Anonymous said...

Thought I would comment and say neat theme, did you make it for yourself? It's really awesome!