Friday, 24 June 2011

UMUM PEMENANG - Esok Misscha Nak Bg Award.& Hadiah Topup & Promote Blog Pemenang : SUKA2

As-Salam,

Ingat x entri semalam berkenaan giveaway "Esok Misscha Nak Bg Award.& Hadiah Topup & Promote Blog Pemenang : SUKA2" ? Masa Sudah Time, Tanpa buang Masa, Kita Cerite Siapa Menang.....Yeahh.....

Pemenangnyaaaa Di tempat Pertama adalah !!!!!!!!! bunyi drum sketttt.......!!!!!!!!!


Tahniah...Tahniah....Tahniah!!!!!

& sebagai menghargai pengomen tegar "10 Top Commentator" yang disenaraikan dalam pix ini dijemput mengambil award lukisan comot dibawah sebagai saguhati menjadi pengkomen die-hard-friend misscha.....


Bukti Fotografi Pemenang

Di jemput 10 Top Commentator untuk ambil award yg misscha buat x seberapa ini..malu saya...hihi...tp dibuat dgn hati yg ikhlassssss .....



Sila ke Blog2 diorang & jemput follow mereka sekali :)) :-
 Mielalaland

Esok misscha akan buat entri pemenang commentator yg nombor 1 tu ekh.....cek puan pemenang topup RM 10, jgn topup lagi, sila emel butiran di shanyza84@yahoo.com

p/s: next time misscha buat lagi.....hehehehe....




Ok...Chiao...Adieuu...                                                   

13 comments:

CikNyz said...

nextime buat lagi...nak jadi pemenag ni..hahahahah

misscha said...

muleh ...mulehhhhh.......ciknyz

Suliana said...

yeay!!! alhmdlh. tak sia2 awok merapu kat blog kome ye.. hehe.. mekacih byk2..

WuMing said...

Tq... tak sangka WuMing komen last minute pun layakk.. MissCha.. Entri yang WuMing buat tajuk "Top Commentor" tu bukan kata kat MissCha taw...Takut MissCha salah faham pulak.. Kalau tak suka WuMing delete Entri itu..

Kat bawah tu ada promote Blog MissCha... Hah.. yang itu untuk MissCha

Taste Of Tapah said...

apa yang ko merapu sampai 56 tuh!!! wah kagum2!!!! share 2 nak? haha

Taste Of Tapah said...

thanks niza for the award!!!!

ejaMaria said...

yeay... menang no.1 dari bawah... hahaha... ada gak terselit nama akak...

nak adiah gakkkk.... ;p

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

ALHAMDULILLAH...tak sangka Jamal dapat jadi top 10 pengomen terbanyak..hehe..

Thanks misscha..nanti Jamal ambik award tue dah tepek kat blog ye..hehe..:-)

Kasih Kita said...

X aci.. kak su memang dh mentor ko. Kene bg org lain la...
Nak jadi ejen jual topup bgtau aku ek? Senang utk kegunaan diri sendiri dan keluarga terdekat.

Wanita Luvly (^__^) said...

hee~seb baek aku x pkai topup..kalo x..aku dh bertanding ngn kak su..heee~

i'm ezza haniza said...

thanks 4 the award.. saje nak dera kamu approve byk2 komen,.kekekekee

♥e'in♥ said...

wah... tahniah utk dowg.. nie yg jeles nie.. huhuhu..

Freaky said...

yeay blog saya ada jugak... terima kasih :D