Thursday, 23 June 2011

Contest : Banner/Header saya cantik

As-Salam,

Jom Join Contest by Adamaina.....nak join klik SINI


Banner/Header Yang di Pertandingkan


Kenapa Banner/ Header ini?

1)Banner ni ialah banner pertama yang misscha design sendiri menggunakan air tangan....hahaha....
2)Susah payah belajar Adobe Photoshop melalui You Tube semata- mata nak buat banner/header yang transparent
3)Banner ini sangat kiut miut serta ringkas dimata saya...mata org len x pasti

Moga2 misscha berjaya....hehe rakan2 lain dijemput-jemputtttt sertai contest ini....


Ok...Chiao...Adieuu...                                                   

7 comments:

adamainaa said...

hehehe.. comel comel :) thanks ya cha sebab join :)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Ala..Jamal punye banner tak cantik la..macam mane nak join..segan je..hehe

Elih Japahar said...

Header sy pun tak cantik...malu lah nak join huhu :(

Suliana said...

malas nak godek2 blog nak tukar header :-)

faizlaster said...

gud luck ok ^^
http://faizlaster.blogspot.com/2011/06/contest-bannerheader-saya-cantik.html

KRL kaprileader said...

ha.. header cm ni kan setel...
nice, gud luck!!

alif ismail said...

Datang dari blog jiran sebelah...

nak tengok-tengok dan curi ilham...hehehhe

hebat-hebat semua..!!!!!

dari:

http://bloggeralif.blogspot.com/2011/06/contest-bannerheader-saya-cantik.html