Thursday, 23 June 2011

Esok Misscha Nak Bg Award.& Hadiah Topup & Promote Blog Pemenang : SUKA2

As-Salam,

Salam Sejahteraa kepada semua pembaca blog saya yg saya hormati.....Hmm esok misscha nk bg award TOP COMMENTATOR seperti dalam list kat bawah nun... adalah dlm 10 orang...so esok tepat jam 10.00am jam komputer misscha, misscha akan reward org2 baik hati ni dgn award lukisan comot...dan....

untuk TOP COMMENTATOR yg berada di Nombor 1, misscha akan bg PENGHARGAAN berupa TOPUP telefon bernilai RM 10.00. & SATU ENTRY berkenaan belog tersebut.

X ada syarat, kalau nama tuan/puan ada kat list tu...maka secara otomatis dapat barang gratis (percuma) ...GOODLUCK!!!




Ok...Chiao...Adieuu...   
                                                

15 comments:

Suliana said...

oh ho... kena komen byk2 la ni.. hehe

misscha said...

heehehee..suke2 aje ni.....

CikNyz said...

tunggu n lihat..jeng3....sape yg bertuahhhhh....

Cik Jari Tembam said...

alah mesti nama kite takde hehe :D

ejaMaria said...

hehehe... tetiba je bagi komen jadi giveaway...

* lepas ni nak masuk komen lagi 30x la... ;p

Taste Of Tapah said...

haha.. jauh beno nak kena kejar org tu---- sampai 33 komen, mak ai!!!

misscha said...

dimana ada kemahuan disitu ada lift!!! chaiyok2 hehehe

'CikMimiEy' said...

waaaaaaaahh ...
misscha nak bagik topap free gitu !!!

sapekah gerangan yg bertuah tu yer :)

misscha said...

mimi pon leh jd one of them...or nnumber 1....

Ibnu isa said...

misschaa.... nak hadiahhhhhhhhhhhh... hahahah

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Patutnye misscha bgtau awal-awal..baru ramai datang komen nanti..Jamal pun baru je terperasan pasal entry nie..

Elih Japahar said...

Wahh! nak top up jugak lah haha :D

Elih Japahar said...

Erkk..tak ada syarat ker? :P

misscha said...

elih: xder syarat...suke2 aje ni...kalau official contest yg betul2 nanti baru la ada syarat bagai...

Elih Japahar said...

Thanks..suke blog awak :)