Thursday, 15 December 2016

BELI BARANG BABY ONLINE

As-Salam,

Setelah setahun 6 bulan menjadi mommy ni, kebanyakkan barang yang aku beli confirm barang baby, barang mommy nye macam dh x penting nk beli sedangkan masa bujang ada je la mak nenek barang yang aku nak beli.

Ni aku recommend beli barang baby online... sebab apa?

                      i) Lagi senang, tak perlu cari kedai
                     ii) Lagi murah dari pegi beli kat kedai
                    iii) Tekan2 duduk diam2 tiba barang sampai
           

Ni salah satu kedai online yang aku suka beli sweetbabyboutique.com.my, jeans dia memang terbaik, stretchable. kalau jeans kat supermaket tu keras kesian elle (my baby) nak jalan terkengkang2 pastu marah... haha. Macam2 lagi.. korang cari je la dalam tu ok.



Lepas tu, lagi satu kedai online yang aku suka shopping ialah...... botol susu mam, puting mam. memang dekat mam online lg murah bila time discount, tak payah aku susah2 harung Baby Expo tu.dah la nak parking azab gila (mid v). ramai macam lautan.... hmmm. nasib baik ada kedai online...





p/s: sekian, setakat ni 2 ni jela...2 ni memang repeat beli....

 Ok...Chiao...Adieuu...