Tuesday, 28 June 2011

Alhamdulillah, Akhirnya Aku Graduate... T_T

As-Salam,

Akhirnya aku graduate....ehem jgn salah faham ek...bukan graduate belajar kolej ke ape....tapi graduate dari program mentor-mentee kat opis misscha nih....Zaman graduate belajar dah lama gile berlalu...kui3

Bukan senang gak la nak menghabiskan program nih, dh la dgn bz kerja sedia ada, ditambah lagi dengan program yg berjalan selama 6 bulan pegi berguru dgn mentor sambil dgr2 cerita pengalaman diorg. Siap dengan reporting tulis tangan...dah berabad lamanya x tulis tgn rasanya, buat kije opis pon trus taip komp aje, buat blog lagila trus taip aje..xde nk tulis2 tgn.....gheeeeeee

X lupe juga time kasih wat mentor misscha yg sporting dan bertimbang rasa. So kalau schedule misscha tu sgt tight or ada tugas lain, x delah mentor aku tu nk merajuk bagai.....ok aje shift to next appointment....cool....


Yeahhh....ape2 pon byk yg misscha belajar n misscha dah pon raikan sesi graduasi sendiri2 ni dgn kawan2 akitek yg gile2 yawl rawkss....di kotak merah....

sekian ...hehehehe

p/s: harap2 dapatla award aku bertungkuih lumuih habiskan ni




Ok...Chiao...Adieuu...

5 comments:

Suliana said...

happy convocation.. ngape tak amik gmbr ngan mentor tepek kat sini. haha

syiela said...

tahniah!!... best dpt mentor yg bertimbang rasa

WuMing said...

Tahniah... eh ada mentor-mentor plak... macam rancangan tv... Dia tak merajuk sebab dia tau tak dapat apa-apa laa tuuu..

CikHaniBhulat said...

ingat kan graduate unibersity or kolej tadik...xpe2..graduate jugak kan..

@iney123 said...

yeyyyyy!!!finally..tahniah2.setelah berpenat lelah.hehe..kne bg bunga la pttnyer kan.dh grad..haha