Tuesday, 14 June 2011

Drop Test : iPad2/Samsung Tab Galaxy/Motorola Xoom

As- Salam

Arini kita tgk vclip drop test bg tablet yang famous iaitu ipad2, samsung galaxy tab & motorola xoom Drop test ini dijalankan oleh geng2 ElectronicBreak....Pada sesiapa yg tertanya apekah rupe hasil retakan tetapi syg nk buat kat harta benda sendiri ..... boleh layan v clip ni...




Cara dijatuhkan tu muka kedepan... hey ada ke org drop tablet rupe gitu??....eiishhh mayb ada...kebarangkalian tu masih ada....

Hasil Ujian:

samsung galaxy tab bersaiz agak kecil boleh dikatakan survive cuma beberapa retak ratus sahaja

Motorola xoom agak berat, mak kau bunyi agak ngeri ...retak seribu

ipad2 pulak................. retak sejuta.... T_T

Drop Test ipad2+Samsung Galaxy+Motorola


so kesimpulan dari video ini sila jaga sepenuh jiwa raga...kalau idak rugi je la beli mahal2.....


p/s:sentap tgk vclip ni, sesedap deme drop tablet, uitt baik sedekah kat misscha...



Ok...Chiao...Adieuu...                                                   

19 comments:

Freaky said...

kenape la mereka meretakkan benda macam tu

HAFIZAL said...

kena jaga2 lah...bawak pun kena hati2

PUANSTOBERI said...

oh galaxy tabbb.......

WuMing said...

Amboii.. nak sedekah kat MissCha...Fuh... benda tu dah lahh mahal.. jatuh skali dah jadi macam tu...Ngeriiiii...

Aman Ibrahim said...

mak aihh.. sesuke hati jer depa nih. sampai jadik bhn exp. baik bg ke cheq, cheq jaga sepenuh jiwa hehe..

kaizen said...

tu baru skrin...motherboard?? prosessor?? camera??

*kaye gler smpi boleh buat gitu jer...

KinosKoko said...

baek derma benda2 tuh kat aku..kompom aku jaga leklok..haha

Fathiah Hamim said...

mak aih. baek bagi fa benda tuhhh.

Taste Of Tapah said...

Tak der kerja ka depa nih... adoi... main hentak2.. bagi mak pun tak per nyah... mak nak Ipadddddddddddddddd

misscha said...

fraky:kerana mereka kaya....

misscha said...

fizal: yep kene ati2 syg woooo mcm syg bini?

misscha said...

stoberi : ohh juga ..bila misscha leh dpt

misscha said...

wu ming...mestila sedekah kat misscha
wat amal jariah

misscha said...

aman:tol ada 3 tu kita split sorang 1

misscha said...

kaizen: memang mereka kaya tahap gaban

misscha said...

kinos: betul tu, sedekah pada kinos juga lebeh baik, ttp sedekah pd misscha mmg terbaikkkkkkk

misscha said...

fa: kalau diorg offer mesti ramai yg nak...

misscha said...

TOT: owhhhhh bg u?.....bg i dulu nyahhh....

kaizen said...

baik bg sy jer..hehehe