Monday, 13 June 2011

H/phone Korang di Tahap Mana?

As- Salam,

Di tahap mana? tahap ape ni? tahap keglemeran? bukan...bukann.......tahap radiasi..la...

Jumpa ranking radiasi ni di reviews.cnet. Mengikut review, dlm pix ni, di listkan 20 h/phone yang mempunyai radiation level paling rendah........

cellphone radiation level
Bersambung di bawah 

radiasi handphone

Maka, demikian lah list 20 itu.....tp x jupe la dlm ranking ni h/phone yg misscha pakai...adakah maksudnye level radiation too high??? x pe la yang pasti  sume benda elektronik ada radiasi......samada tinggi atau rendah tu je la... fakta yg kata boleh dapat cancer, misscha x pasti, ape yg pasti zaman skarang ni cara hidup mmg dah x mcm dulu yg penuh dikelilingi kehijauan...jadi mmg senang la penyakit pelik2 nak mai.....


p/s : gambo kecit? tulisan spt cacing?....hmmm boleh g website review spt link diatas.nisscha x pandai wat zoom2 ada blogger yg baik hati boleh ajarkan??  :)..

Ok...Chiao...Adieuu...                                                   

9 comments:

WuMing said...

Apa boleh buat... Macam WuMing terpaksa kedai pakai dua lagi... Kerja punya pasal... Ikut hati tak mau pakai langsung.. Boring laa selalu ada call...

rara pinkmafia said...

rara pakai 3310 je.cane?

misscha said...

wuming....sabau aje la..smpi 2?? hmmm suspicious.... hehe

misscha said...

rara : x sgt kot radiasi tu..

Sabihah said...

huhuh...hp ni dah jd satu keperluan kan??^_^

cikguden said...

bagus nie. nanti nak cek la.

0.01

misscha said...
This comment has been removed by the author.
misscha said...

sabihah...betol tu

misscha said...

cikgu: cek cekgu