Monday, 4 July 2011

Photoshoot Oleo Bersama Bear : Contest Bersama Bear

As-Salam,

Ingat x entri dulu kala pasal sugar glider? kalini kitorg saje2 wat photoshoot oleo bersama bear, oleo ni baru sebulan umurnya, yg terbaru dibela oleh colleague di opis.

Nak Join Jom Klik "SINI"

Jom tengok gambar....x  tau la layak bertanding ke x ...hehhe









Kata - kata akhir Oleo : Saya Nak menang bley??

Due Date 20/7/2011


Ok...Chiao...Adieuu...
                                                 

5 comments:

EiZaRaZiErYa said...

alol0lo~ comey nye die~ zie jawab bole3~ bole menang~ ngee =D nak curik lah~ ops..t'bagitau pulak..muahaha..

Mun said...

nampak macam satu set dgn bear..haha

aTy _faRed~ said...

alaaaa...tak de gambar ngan bear..tak ley ar join contest ni ek..;(... tak tau naper tak gemar sangat ngan bear..walaupon rase macam cute sangat..!! :)

B E L L A said...

ape name binatang tu..aritu kat tv3 ade cite pasal binatang tukn.. comeyl la....

cik myrha said...

comel lah :)
tgk jugak kat tv 3 pasal tjis cutie :)