Tuesday, 19 July 2011

Maybank Treats Fair Kembali Lagi :Yeayy

As-Salam,

Maybank Treats Fair 2011  kembali lagi....ho yeahhh!!!...dah lama tau tunggu event ni dekat setahun........hehe sudah ada target nak beli ape...hihi....nape excited? eh mestilah time ni je boleh beli barang 0% interest rate, pastu boleh bayar secara bulanan....katala nak beli laptop baru RM 2k, kalau bayar sekaligus macam terasa pulak...jadi nk bayar bulan2 baru sedap sikit..x terasa la duit melayang lelaju......weeeee...........


Event : Maybank Treats Fair
Date: 21 - 24 July 2011
Venue : Mid Valley Exhibition Centre



laptop dah  nk rosakk...munyi2 zzzzzzzz...owhh sungguh annoying....in search for new laptop...eyeing for pink laptop(wishlist!)...kui3...kalau x dapat...xpe la itam pon ok gak...x semestinya sony..... hmmm.....

Jom reramai!!! ari sabtu ada ziana zain, ahad pulak dayang nurfaizah.....gheeee...jom !!!......

p/s:sayangnye treatpoint dah byk abis sebab baru redeem barang, kalau x boleh join auction sekali....




Ok...Chiao...Adieuu...

  Photobucket

6 comments:

rara pinkmafia said...

wahhh kalau dpt vio tu mmg besh lah kan.

WuMing said...

Miss Cha nak beli laptop baru ker?

Suliana said...

weee.. bestnya.. sygnya tak de kredit kad mybank. huhu.. mmg cantik laptop pink itu.. :-)

misscha said...

@rara pinkmafiahaaah memang besh giler

misscha said...

@WuMingehem...lebih kurang ler

misscha said...

@Sulianammg best kak su....sebab tu sy guna cc maybank...yiehaaa