Sunday, 3 July 2011

KFC Ole Pocketful : BE's Appreciation

As-Salam,

Hari ni nak buat tribute....ehemmm bukan org dh x der yer tp , nak war2 kan pasal Ole Pocketful, sebab sudi menempek sebagai BE misscha...


KFC perkenalkan  Ole Pocketful yg sgt full, mcm2 campak dlm tu...adik misscha makan dia kata kenyang giler....


Ole Games & Prizes

Selain itu, KFC ada buat game kat facebook, dan korang berpeluang memenangi hadiah yg lumayan...ada hadiah percutian, sony ps3, sony cybershot...mcm2 lagi la.....tgk gambar ek....kalau nak main kena like KFC page kat facebook dulu tau....Nak main Klik "SINI"



Camne nak main??

game dia macam guitar hero....gantikan dgn alphabet, bila huruf tu dah masuk dalam bulatan, cecepat taip....korang ada 3 peluang aje tau kalau termiss huruf...






cepat join!! contest smpi 17 julai 2011


p/s: tq nuffnang too

Ok...Chiao...Adieuu...                                                   

6 comments:

Freaky said...

bila tgk kfc dalam iklan. rasa lapar la pulak..

sifu im said...

ptg ni nk g kfc la..seb baik dpn umah aku je kfc..huhu

Rozuan Ismail said...

wah,nak main lah game dia.kot2 menang

Acik said...

wah bes nye dp BE! kite lom pernah dp pun.

CiK PurpLePinkyPuff said...

yunk~~ pasal banner tuh bincang kat fb i jela..:) u mesej kat sini, www.facebook.com/seho.lurv3sweet

aTy _faRed~ said...

baru makan semalam...memang sedap ar..besau n puas gak ar..isi seketul..!! :)