Friday, 8 July 2011

SAYA NAK JADI PROTEGE JAMALUDDIN.NET

As-Salam,

Jom Jadi Protege...Kalau Nak klik "SINI"

Kenapa?
1)Saya nak jadi protege sebab misscha baru 3 bulan jadi blogger,  maka sangat memerlukan bimbingan dari salah seorang blogger otai....
2)Misscha juga silent reader kadang2 bg komen kat blog en jamal..cuma kalau entri en jamal ilmiah contohnya biodata....cam x reti nk bg komen sebab misscha kurang ilmiah..hihihi
3)nak tingkatkan trafik
4)berkenalan ramai rakan baru
5)pelajari teknik seo, selalunye cam x paham aje....perlu bimbingan yg lebih detail
6)tingkatkan kualiti penulisan blog
7)percepatkan loading time blog
8)rank alexa yg bagus
9)kedudukan carian google yg mantopp

Berapa kali update?
Kebiasaanya sehari sekali.....kadang2 3 kali tengok kalau mood nak bercontest mungkin entri sampai 4.......misscha cuba untuk ada entri setiap hari dgn membuat autopublish

Keseriusan Berblog?
sangat serius seperti blog serius...ehhheeee...boleh ek en jamal pilih sy jd protege? pleaseee....:)


Ok...Chiao...Adieuu...                                                   

4 comments:

azam said...

saya pun nak jugak lah......

join² saya jugak ye

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Assalamualaikum semua,

Jamal singgah baca entry nie. InsyaAllah akan dipertimbangkan ye Misscha.

Kalau nak tingkatkan keberangkalian untuk dipilih, Misscha boleh edit entry nie dan terangkan apa yang Misscha nak Jamal bimbing. Kalau boleh spesifik sikit baru Jamal tahu mampu ke tak untuk tolong..hehe

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Tahniah kepada semua yang dah terpilih nie.

Diharapkan korang semua dapat email Jamal dan perkenalkan diri sikit ye, dapat jugak eratkan hubungan diantara kita semua nanti.

Emailkan butiran diri dan blog korang ke...

jamaluddin_ab@yahoo.co.uk

Untuk memudahkan Jamal share tips-tips terbaru nanti..

:-)

Norhisham Nordin said...

salam misscha... dtg dr blog jamal... salam 1protege... huhu...

Norhisham Nordin : Jom Singgah Blog Saya