Wednesday, 27 July 2011

Current Status : Menetap @ Hospital

As-Salam,

Maaf semalam x dapat nak update blog, misscha sekarang menetap kat hospital, dah 2 hari tido kat sana. Tempat tu pulak wifi nye limited connectivity.......langsung x leh online......

kesian kat en. somi menderita sakit, tak pernah tengok dia rasa sakit macam tu skali...nak makan pon takut, nanti nak buang air susah kene pakai tiub urin, kesian sangat2.....dugaan hidup buat kami......

moga2 en . somi misscha kuat........n misscha pon kene kuat juga tgk dia kadang2 sedih...nak nanes aje T_T..depan famili tahan2 air mata, tapi bila g cafe malam semalam terus je nanes....huhu walaupon ada org...lantak lah..dah x tahan........moga semuanya selamat......aminnn


p/s: Al-Fatihah buat pakcik saudara di Penang, moga2 rohnya ditempatkan bersama - sama orang yang beriman....

Ok...Chiao...Adieuu...

  Photobucket

14 comments:

Suliana said...

sabar ye.. hope dia cepat sembuh..

cruella137 said...

uish cik kak, nape kn pakai tiub bagai?operate lutut kan? ape pon, moga laki ko cpt sembuh..

::Mama Annaufal♥Aunie:: said...

knpa dgn en somi miss cha?

misscha said...

@Suliana tq kak su... kak su dah ok skit??

misscha said...

@cruella137 ella, dia x leh nak urin sebab ubat bius, kantong dah penuh...tu yg terpaksa masukkan tiub..katanya sakit gila macam jarum mencucuk2..adoii aku tgk live dia buat..takut wooooo

misscha said...

@::Mama Annaufal♥Aunie:: operat lutut kak....ligament terkoyak....

aiman said...

moga selamat semua nya.. moga cepat sembuh..

amni azmira said...

smoga somi misscha cepat sembuh ye..^^

Taste Of Tapah said...

aku doakan husband ko cepat sembuh... ada hikmahnya... allah tak duga ka kalau ko tak kuat!! maknanya ko antara isteri terhebat!!!

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

moga dia cepat sembuh...u pun take care tau..jg kesihatan =)

WuMing said...

Moga-moga dia cepat sembuh dan MissCha sentiasa bersemangat di sisinya....

Kasih Kita said...

InsyaAllah, cepat sembuh. Aku doakan semoga dipermudahkan segalanya utk ko n suami. Kuatkan semangat!

@iney123 said...

haa..kan.2 la aku ckp tkt n ngeri..:(..tp xpe la.besabar.kne kuat dpn en somi ko.t die lemah.moga cpt sembuh..semakin baikkan.aminnn...

noona said...

sempge cepat2 sembohhh