Saturday, 16 July 2011

Siyes Saya Kata Akak Ni x Cantik!!....

As-Salam,

Kejadian kelakar ni jadi masa misscha beli kasut ngan kawan2, ada la sorang awww yg jaga kasut kat kedai ni kata kaki misscha ni x cantik la pakai kasut ni.....xpela dik aku bedal je lantak la....pastu dia pot pet2 lagi....

Saja nak merancakkan perbualan

misscha : kulit ko cantik dik ko pakai ape?.....
awww: sy pakai simplict kak...ala pakai bedak aje....akak nak tgk x gamba saya dlm hp...
misscha: ah boleh la (dlm hati gamba ape la dia beria sgt nk tunjuk
awww: ni ha......

rupe2 nye gamba dia makeup lawo2 siyes  mcm pempuan....aku ingat agnes monica dah memula....tgk dkt2...nampak la jugak kelakiannya tu.....tp aku x kata la mcm laki...ckp cantik je.....pastu tetibe dia kata akak ni x cantik...(akak tu misscha la) dekat 2-3 kali diulangnya..(aku tau laa x cantik...xyah dok ulang) ....kawan misscha kat sebelah dah buat muka...ape hal la aww ni.....

xpe misscha kool je relax2 anggap dia buat lawak spastik....pastu bila misscha kata dah kawin 4 tahun, umo dah 27, hah tergejut beruk ko x caya2..dia ingat misscha ni x kawen lagi n masih early 20....ehehe early 20 tu misscha yg terlebey perasan....tp masih dgn pendirian x cantik tu...lantak ko la dik...ape aku kesah kann...aku da kawen..

pastu ditanya pulak laki misscha ensem x...bila tunjuk gambo...mau jaw dropping budak tu ..siap kata laki misscha ni buta ke...ada masalah mata ke....ekekekekeee....x caya cane leh tepikat ngan akokkk ni......ehehhee rezeki.......kwang3

On the way balik

awww: akak jgn lupe kemsalam kat somi akak tu.....
misscha: errr...ape2 je la...


p/s: beli kasut murah rege singgit ajeeeeee...masih elok n cantik..koto sikit aje...sape xmo......buat basahan ok gaks...

 koto skit je...




 Ok...Chiao...Adieuu...


  Photobucket

7 comments:

Elih Japahar said...

si awww tu kim salam dgn laki misscha? mak aii..sungguh awww budak tu kekeke...

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ said...

kuang asam tol si aww tu.. sempat lg suh kem salam... hampeh tol.. dah la kutuk depan2.. hoh!

~tetibe emo plak.. hehehe ;p

+_Miss.Jannah_+ said...

he is sooooooooooooo gatal oke?haha

watch out misscha,awww tu macam G je.. :D

*he ke she eh? confused sudaaa Jannah ni ;)

kotak bulat said...

hahahahaaaa...
adiyai.. peramah tol dia tu.. :P

Kasih Kita said...

Eh ada ke harga rm1? aku tengok yang less 50 % jer

misscha said...

ada...harga singgit aje...tp kena beli harga 50% atau normal price dulu...ajak kawan ramai2.....ada harga rm1,rm5...

misscha said...

@Elih Japahar
tu la terlebih peramah plaks