Monday, 11 July 2011

Pesta Bunga Floria Tahun 2011 : Part 2

As-Salam,

Olla rakan2, aritu cerita detail event. FLORIA 2011....last saturday misscha bergerak ke putrajaya untuk merasai kehangatannya...yeee...kat situ mmg panass....hahha...thn lepas pegi masa dh nak penghujung pesta so bunga byk dah layu, tp kali ni first day opening terus g...konpem freshh!!!


Pulau Pinang Mari!!! 

 Siap ada persembahan tarian...

 sgt kreatif & rajin.....

 ni dari johor rasanya

 ada jugak burung2...dekat2 dgn taman DBKL

colour so colourful 

 rasa nak terjun barimg aje...

hiasan laman

 kebanyakkan buat English garden...mentang2 ar rose kan...

 gerbang  rotan? kayu....

 aktiviti utk children...

 siap ada talk lagi utk penjagaan bunga ros...mmg byk info bg yg nak menanam ros by hani B

 Band mengalunkan irama lady gaga...bad romance

 utk sape x larat jalan..percuma...besar juga tempat ni

 yeayyy for kids!!!

 mlm mmg lawa, byk led tau...cuma misscha balik awal.. :(

 ada competition

 category skool hiasan laman kot...boleh kata semua skool kat putrajaya n cyberjaya.

 burung betul diletaknya

butterflyyyy 

 ni peringkat Universiti...rasanya tema recycle...

 zen garden from Japan

 dari USA

Start dari gambar bawah ni adalah tempat sejuk & hiasan dari Luar Negara dan semua roseeeeeeee

 hensem hornbill tu

 from kenya....kenya punye rose i say, cantik n blooming.. mmg diorg jual kat situ...

 as stated from pakistan

From Korea 

From New Z kot..x ingat

Malaysia....

p/s : byk lg gambo tp x terupload...obes pulak kang blog ni...sape nak pegi, pegi tau.....Info? klik "SINI"


Ok...Chiao...Adieuu...

      Photobucket

6 comments:

Elih Japahar said...

pergghhh! cantiknya...nak pi sana nanti lah..huhu

fiza arshad said...

soooo nice n cool...ko ad pegi eh? bestnyee..nape tak amek pic ko ngan bunge2 yg cantek tu hehee..kalo bwk faris mesti best ni, skrg da pndai nk tarik n capai sume bende :)

WuMing said...

Yang dari Johor dan Zen Garden tu lawa...

Azie Azman said...

azie pun pegi jugak =D
jom tengok gambar azie pulak?

http://azieazman.blogspot.com/2011/07/floria-putrajaya-part-2-naik-cruise.html

CikNyz said...

WAH..CANTIK PIC TUE...SY AAD GAK G TAPI TAK SAMPAI AREA PULAU PINANG, BUTTERFLY.ROSE KREATIF TUE...HUHUHUHUHU...

~~Ticer Wann~~ said...

sangat cantik..geram lak nengoknya...