Tuesday, 12 July 2011

Segmen Promote Blog Part 2

As-Salam,

Aritu misscha ada join segmen promote blog...so skang ni misscha dengan ikhlasnye..chewahh..haha..nak kenalkan diorg ni dgn rakan2 missch,,,jgn memalu.....klik je singgah blog diorang...follow sekiranya ikhlas nak follow tau...xmo paksa2 ok... :)

Misscha dalam group 6..so kenalkan 7 blog dibawah :-


Ninie mula berblog sejak mei thn lepas, still student dan nini suke join contest , GA dan segmen berdasarkan blog beloau..so sape2 nk join GA,Contest atau segmen boleh g blog ninieeeeee...psst...ninie buat GA, cecepat klik "SINI"


comei beno blog encik apple nih..hehhee blog ni tuannye ialah gegerl ek.. bukan lelaki...encik appele tu sempena nama manja adik dier sebab pipi merah...apple rajin menulis ttg personal, apa yg berlaku disekitar kita.....dan kadang2 info2 general..... jom tgk!!! Klik "SINI"

yang seterusnya tuan punya kisah kita ni adik yg masih bersekolah...rajin dia buat blog...misscha dulu2 pon xde blog masa sekolah....adik jgn lupa belajar rajin2 tau...jgn belajar yg x elok kat tenet tauu...jom terjah blog adik ni...klik "SINI"


Budak ni suke pakai baju kurung kot...tu yg dinamakan blog nye budak baju kurung...bbk ni nampak happy go lucky dgn kawan2 nyer yg nmpk cam sportinggg..n hepi..hihi. BBK Rajin tulis pasal nasihat2...Nak Baca? Klik "SINI"



misscha kenal sangat dgn blog genk ni....genk suka buat segmen dan join segmen...berkawan baik dgn cik purple blogger jugak n misscha sewa iklan suka2 kat situ...gheeeeeeeeeeee.......Nak baca blog genk leh melawat di "SINI"




Blog rina ni dia suka cite pasal pengalaman dier.rasanya rina nistill belajar kat kolej atau U.....ehemmm rina nek cruise tu..cane ek leh dapat tiket tu? nok gaksssss....Nak baca blog rina klik "SINI"



Agak cabaran nak amik header hira sebab x bley right click...T_T...so misscha dgn gigihnye print screen, paste kat paint, crop2 bg cantik, pastu save lepas tu upload lagi...panjangkan ..hahha.....hira ni suka tulis tentang personal view, suka baca anime, dan masih student.....Nak baca blog dia tekan "SINI"



ehh..kata 7.....hhee takpe..dgn ikhlasnye misscha nak perkenalkan blog Kotak Bulat....rajin kotak ni buat assignment  segmen...dah macam lecturer bg esemen ek....tq KB menyediakan medium utk menambah kenalan.....nak baca klik "SINI"


p/s: ok Kotak Bulat..dah habis promote rakan2 kumpulan!!!

 Ok...Chiao...Adieuu...


  Photobucket

12 comments:

ninie_azriena said...

huhu..
tanks sudi promote blog ninie kat entry sis..
ninie tak sempat nak buat lagi..
suka sangat-sangat (n_n)

i'm ezza haniza said...

amboiiii..rajin pomote blog ka..geeeeeeeee

~~Ticer Wann~~ said...

Ticer terjah dorang sekarang :)

NasZ said...

singgah sini dari segmen promote blog.. saya dari group 4..

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

mary ann ;) said...

thanksss awak ;)

nnt turn saya lak wat entry promote member satu grup okay..

hira said...

hahaha. sorry ye, memang susah nak ambil header saya tu. memang cabaran dan anda berjaya melakukannya! yeahhh~ haha. by the way, thanks. saya pun on the way nak fikir ayat untuk promote kawan2 group kita. huhu ;)

Cik Ezy said...

jenjalan kat cni..
hehe

Cik Baju Kurung said...

haha . pandai teka :) . thanks erk . CBK buat pasal awak jugak :)

http://budakbajukurung.blogspot.com/2011/07/hello-cbk-nak-promote-blog-nie.html

Norhisham Nordin said...

bestnya dpt promote blog...

Norhisham Nordin : Jom Singgah Blog Saya

syiela said...

wah nti syiela sgah jenguk dorang :)

ainaa said...

thanx sudi promote ! bess :)

c genk bah ne said...

makasih ^_^ hehehe