Monday, 1 August 2011

SOGO : S Card Day Ramainyeeeee

As-Salam,

Sabtu lepas misscha pegi SOGO...saja temankan kawan....en somi pon bagi kuar....dok spital lelama pon bleh sakit nanti..heheee......

MasyaAllah punye lah ramai gila.....sampai kat depan Maju Junction kol 9.00 pon dah macam sipot sedut berjalan......nampak gaya terpaksa  parking kat Maju....Naseb baik still awal so parking kat Maju banyak  yang kosong.. huhu

Sampai aje kat pintu depan......pehhhhhhhhhhhhhh kol 10 pagi shopping tu pon dah macam laga punggung....ramainyeeeeee........x caya tgk gambo.......

 Ground Floor....surrender..mmg x masuk kat sini

 woohhh ramainyer...

 nape ni? huhu tgh beratur nak naik escalatorrr

 siap ada traffic controller......kene tunggu batch  by batch nak naik

tkt 2 penuh, sume tkt la penuh dr bwh smpi ke atas..termasuk fudcort....nasib baik Red Box tak penuh boleh la makan kat situ...sambil2 sumbang suara :)

p/s: hubby misscha dah discharge :) .
Ok...Chiao...Adieuu... 
  Photobucket

12 comments:

wrizuan said...

wah ramainya..semua bebelanha awal....prnh nikmati suasana sebegini pada 2 thn yg lepas..itu la kali terakhir pastu taklarat dah nak mai ramai giler...

Statistik blog WR bulan Julai 2011

CikNyz said...

Ciknyz pun ada gak g SOGO time tue..nk gak tgok pe yg istimewanyer member day ni..rasenyer mcm biasa jer......x beli pe pun.....coz x sggup nk mengharungi org ramai...huhuhuhuhu

aiman said...

ramainya~

syieda_joy said...

alhamdulillah...^_^

semoga hubby akk cepat sembuh..

rara pinkmafia said...

wahhh ramainya manusia...

ejaMaria said...

hahaha... akak pegi jumaat petang... masa tu takde lg traffic controller tu... tapi akak perasan escalator dia mcm ada bunyi sangkut... hehehe... gak nya overload org guna masa hari jumaat tu kot...

i'm ezza haniza said...

huiksssssssss......... ramainyeee orang.. kalau kite dah tak masuk tu,.hahaha

psss...yr hubby sakit ape ?

Mrs.Chubby::. said...

sangat..sangat.. sangat.. ramaiii..

Suliana said...

yg benornya nak gi menyumbang suara tu kan. hehe

Azie Azman said...

ya Allah..nasib tak pegi..
kalau macam ni azie nak membeli pun tak reti..haha
ramai sangat!

c genk bah ne said...

review kedua

http://genkcorner.blogspot.com/2011/08/genk-melakukan-kekejaman-di-bual.html

bulan leaps genk cuma buat 1 review kan..jdi bulan ne genk buat 3 review..satu dah bermakna 2x review lagi untuk bulan ini..

fiza arshad said...

waah ramai giler..tak penah tgk sogo rmai mcm ni...bwk faris sure nanges ni hehee