Wednesday, 24 August 2011

Time Nak Raya Nie La Sebuk Buat Talk....

As-Salam,

Bosan betul yer bila kena pegi bengkel/talk ape2 bila kena nak time raya ni...ada ke patut di buatnya khamis jumaat nih...ari jumaat tu dah berpusu2 orang balik kampung raya tauuu......kalaupon x balik awal pon...bolela kite mengisi dgn menyiapkan keje lain.....cam stuck aje kalu pegi situ....x mo..... huhu

Dot...dot...dot (oraganizer org luar x tahu sape) kenapa la buat minggu raya ni? x kan tak tahu mood raya sudah membuak2 , mood kerja agak ilang ler...kalao saya ni giler kerja mungkin la x kesah langsung....memandangkan im not workaholic makanye x dela perasaan itu.....kalao nak buat sgt nape x buat isnin depan ke? x pon selasa depan time RAYA lagi afdhal kan..uiiuiiiiiii.....sapela organizer tu...mmg x pikir ke.....huh....

Kalau dah ditakdirkan aku pergi je la...emmmm mesti otak ke lain .......time kasih yerr.....grr....




gambo ni byk kat lowyat forum ngan cheezburger....pinjam japp

**UPDATE**

YEAYY X YAH GI......YG KENA G CUMA BOS2 BESAR JE........HOORAYYYY


DOA TERMAKBUL KE?..ALHAMDULILLAHHH...GHEEEEEE


Ok...Chiao...Adieuu...


  Photobucket

2 comments:

♥ Frau Reen ♥ said...

hye blogger..yuk bce entry yg sgt menyentuh ht dcni:)

http://clickheartyamereen.blogspot.com/

Suliana said...

yeay!! :-D