Friday, 26 August 2011

Jom Shopping Jalan TAR lagi..dan lagi...dan lagiiii...

As-Salam,

Jom2 jom kita g jalan TAR lagi....bak kata kwn misscha, blogger su, selagi raya x abis selagi tu kita ke jalan tar........

Tapi kali ni bukan nak beli  baju raya pon....cukup la satu baju raya...ni nak g beli baju kerja pulak....time2 ni je dapat beli baju siap yang bermanik2 murah......bukan senang.....kalau hantar g jahit kat mara or area kl ni pon sah2 jahit baju kurung saja dah RM 50 ...x masuk kain lg.....x masuk manik2 lg....gulpp.....ehemmm boleh beratus2.......

Oleh itu, moh kita g beli baju kerja pula ..........gunakan peluang yg ada sehabis2 nye....yiehaaaaaaa......

p/s: shopping2 juga..tp x mo jd shoppaholic.....




 Ok...Chiao...Adieuu...


  Photobucket

5 comments:

WuMing said...

Huh... shopping sakan...

aizamia3 said...

kalau rajin dekat raya nanti nak g cari barang yang tak cukup lagi.. la ni belum ada mood nak shopping..

Tholeha Mustapa said...

selamat bershopping! :D

eva said...

rindu nyer nak shopping kat TAR.. kat sana senang nak cari yang murah n mcm2 pilihan. hehe

shishi.. said...

jln tar mmg the best la klu nk buy baju2 ni...