Friday, 12 August 2011

TO DO LIST : WARGHHH.....

As-Salam,

Semalam agak kagetttt...tibe2 kerja melimpah ruah seperti coklat memenuhi ladang gandum.......dan secara tiba - tiba otak aku blank semalam........

Nasib baik kerja yg menimbun2 itu dtg petang sket, kira otak mmg dh x de kat opis...mindaku selamat berjalan2 di bazaar Ramadhan......

Sehubungan dengan itu, chewah..skema laks.....oleh kerana dah blank...misscha bertafakur jap...fikir ape kemenda nak dibuat.....ahha mulakan dengan list....so that x der yg tertinggal.........

Dari 2 - 3 list yang dilekat pada wall (ingat FB je ke ada wall???) "post-it todo list" ku yg bersaiz A3 telah pon selamat menjadi  penuh......dilekatkan dgn tag kuning.....cantik sungguh...otak sudah kurang berselirat...maka pulang lah aku dgn gembira.......esok akan ku hadapi TO- DI LIST itu dgn tenang...satu persatu..........so far dah cabut 2...hoorayyy...setiap satu bergantungan dgn org lain....hmmmmmm......kene siap cepat lak tu...kalau x hati tarak senang mengharung weekend yg amat didambakan......





CHAIYOK2!!!

p/s: eiii x suka dgr brite, byk betul musibbah, kesian to girl yg kena samun, rape then disimbah asid tu......bulan puasa ni pon x perlu setan manusia boleh bertindak kejam...hati2 peringatan pada diri sendiri....

 Ok...Chiao...Adieuu...

  Photobucket

9 comments:

azam said...

bgs²...jgn buat² lupa dah le....hehehe

rara pinkmafia said...

chaiyok2.banyak tu.

Ieda Al-Habsyi said...

banyak nyer weh, semoga berjaya, hikhikhik! :)

honey amour said...

wallamak yunk..selamat berjaya menjalankan tugas..hehehe :)

Tholeha Mustapa said...

jgn bertambah lagi sudah! hehe caiyok! :D

Botak said...

skrg ni mcm² benda tak elok berlaku., berhati-hatilah ye.. :D

Suliana said...

alamak, byk ke to do list tu? huhu.. akak tgk emel pun mcm ada dua tiga gak ni.. kuikuikui...

misscha said...

@azam
cam tau2 je hasrat hati nak buat2 lupa

misscha said...

@rara pinkmafia
tochee2