Monday, 31 October 2011

Real Steel : Memang Best

As-Salam,

Ok 3 hari x update blog lepas buat cake..haha.....kali ni nak crite pasal muvie yg sangat best...for me la kan....dia punya adrenalin tu seperti menonton bola.....kalau la kat cinema boleh bangun sambil tepuk2 tangan bersorak dah lama buat...tp bila ku pandang kiri kanan semua duduk menghayati....cancel beb! malu plak kalu aku sorang 2 buat gitu...

Secara kesimpulannya...mmg berbaloi duit 14 hengget aku dibelanjakan untuk tengok Real Steel!.......Go watch it guys n gals!!!





Charlie (Hugh Jackman) & Max kenton (Dakota Goyo)


Training Mode

The Robotssss


 Ok...Chiao...Adieuu...

  Photobucket

6 comments:

azam said...

memang best.....saya sokong

fiza arshad said...

rindu da lm x tgk wayang :)

fany wany said...

ok tak berkesempatan lagi nak dating dengan wayang. T____T


btw, 1st time datang sini and terus follow :D

misscha said...

@azam

time kaseh diatas sokongan...haha

misscha said...

@fiza arshad

huhu kalau bawak faris nanti dia lari2 ke dlm wayang?

misscha said...

@fany wany

tq....i foloe u gaks