Friday, 21 October 2011

I want or I Do Not Want?

As-Salam,

Pelik kan bila apa yang kita nakkkk sgt tu la x dapat, tp ape yg kita nak tu la dapat......same je la situasi tengah tunggu teksi........masa x mboh nek teksi berduyuuunnnn tiba....time nak naik tu dan dan la yg beratur nak naik teksi ramai, pas tu teksi pon x nampak kelibat nye.......



Ataupon time x mo beli brown sugar kat market tu tersusun aje canteknye...time nak beli haprak out of stock (time raya ko nak beli memang la xde..haha)



Lagi satu ramai orang kata..ekhh ko jgn benci sgt dia nanti dengan dia jugak la ko kawen.....eh ..eh misscha x gitu sebab masa bujang xdela mencik sesapa.....cuma syok kat sape tu ada la.......yg syok tu pon dah selamat jadi en. somi...... tp misscha percaya la yg bab kalau satu mende kita x ske tu memang la selalu aje ditakdirkan ketemu......



Kadang 2 ada jugak benda yang kita paling nak tu ..bila dapat.....rasa ke eksaited an nye takde la sgt macam kita berharap nak tu.....siap ada keraguan lagi..or rasa x best sgt...tu la kan manusia..x pernah puas.......termasuk la saya...hehheehehe......

**gambar sekadar hiasan..owhh ini sy mahu tp duit xdak

Walau cemana cemana pon......kita kena hargai benda yg ada dengan kita sekarang...walaupon kekadang rasa eiii nyampahnye.......haha..pandai aje nasihat tp sendiri x wat...ekekeke.....x pe la nasihat utk diri sendiri......**wink wink

p/s: sy nk smbg kije




 Ok...Chiao...Adieuu...

  Photobucket

3 comments:

Suliana said...

pejam mata je pegi beli :-p

stellaizz said...

mmg selalu mcm tu..time x nak guna ada ye berlambak2 ...sekali nak guna tgk dah sold......nyampahhh plak kadang2 ekekekek

fiza arshad said...

betul tu..kite kne bersykur kan? :)