Thursday, 20 October 2011

Crazy Stupid Love : Movies Night

As-Salam,

Semalam tengok cerita Crazy Stupid Love...yup dah lama crite ni baru nak nengok..hehe...best....ske2 ada suprise element....jugak ...tp yang paling best ada ryan gosling yg hot...ahaha........


Mengisahkan couple yg telah lama berkahwin sejak berumur 17 tahun sehingga umur 44 tahun, mempunyai famili, kehidupan yg normal dan puurrrfect, tp mungkin terlalu normal sampai wife (Julianne Moore) dia keliru lalu curang & mintak divorce.



Husband ( Steve Carell) terlalu numb dan merelakan wife dia pegi tanpa berjuang mendapatkan wife dia balik menjadi seorang lelaki yang terlalu depress dan menyedihkan....Satu hari di bar, Jacob(ryan gosling) yg juga seorang kasanova ternampak  rupa Steve yg agak pathetic telah membantu beliau move on dan menjadi magnet wanita cantik............banyak lg plot dia...sila tonton...haha malas nak tulis......

Tp akhirnya Steve sedar yang the only true love, soulmate dia adalah wife dier...and die berjuang balik dapatkan wife die....... :) wife die x g pon ngan lelaki lain...dia cuma confuse dengan kehidupan dia yang dah kenal husband dia sejak umur 15 tahun tanpa pernah bercintan dgn lelaki lain.........omputih biasa la........
 
 p/s: best...best...haha sy dah ckp ke ryan gosling hot? owh ya dah....awal2 lagi....kui3

Ok...Chiao...Adieuu... 

Photobucket

1 comment:

azam said...

:) best jugak ni