Tuesday, 13 September 2011

Zit, Pimple, Acne, Jerawat : Shu....Shu Go Away I dont like u...

As-Salam,

Jer - A- Wat ohh  Jer - A - Wat..........mmg x byk, tp sekli kuar mahu besauuuuu.....bile geram di picit menjadi parut pula.........adoohaiiiii..... x dipicit membesar bagai juara......

Itu x mekap lagi dia dah beraya .....kalau makeup mau di buat open house kat muka ni.....eiiiiii jelly nye tgk org yg mukanya halus tulus mulus tiada cela - cela di muka....

Cane ni...nak g New York Skin Solution mahal gile smpi belas2 ribu (x kuasa aku) pastu kalau g sana mesti kena paksa2 selagi x amik pakej kena tahan kat situ.....x mo takoottt....dah la i ni x thn godaannnn.......

Takde idea laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......................mencik.....ini namanya stresss.....stress = more pimple coming out.....





p/s: nuff said....
 Ok...Chiao...Adieuu...

  Photobucket

4 comments:

Suliana said...

try la sk II. ada terbaca diorg tgh buat free consultation pastu dapat free benda ntah. klu nak gi nak ikut eh :-)

BERT said...

jerawat mmg melemaskan.. sakit plak tu heehe sabor keh

Kasih Kita said...

Aku pun x suka jerawat huhu

fRaMe+LenSeS said...

Ny tu mmg mahai. hhihi.. sabo ja la kamu,