Friday, 23 September 2011

Semalam Yang Tak Cool : Beware of Stalkers

As-Salam,

Ya, semalam memang x cool....tgh syok - syok bershopping groceries di Tesco seorang diri selepas pulang dari tempat kerja tiba - tiba saja ada 2 orang lelaki tegur....

stalkers : beli ikan keee??
me : (senyum sikit je kang buat muka sombong kena plak)

lepas diorg tegur pon angkat kaki la.....ke bahagian lain...tibe 2 diorg patah balik ikot aje kemana misscha pergi....pergi bahagian sayur dia ikut belakang, pegi bahagian frozen pon ada pastu gelak - gelak 2 ekor tu...ei geram aku....takut pon ada jugak.....sebabnye kalau diorg tu segak seperti Jake gyllenhaal, ryan gosling mahopon ryan renolds boleh la ka...ekekeke..tapi ni dua - dua muka macam mat rempit........takoot nye....kalau diekori misscha sampai ke kereta dah la sorang2...

Tension sangat terus call hubby ...moh datang sini....en somi dah la ada kerja and kena balik lambat...tp nasib baik dia balik jugak temankan......sebelom en. hubby sampai kelibat diorg dah x de...mana x nye aku lari2 dengan trolley round satu tesco...penat wehh kakiku....huhu

sesampainya en. somi...kami dengan gembira shopping groceries....tapi lepas tu sebagai membalas budi en. somi menjadi hero berkuda putih...misscha temankan dia g opis buat kerja..dalam pukul  9 camtu..hehe......dia pon ok aje ..lg suke sebenarnya sebab opis dia tu ber antoooo.....hiiiihiiiiiihiii...

ok itu saja..hati2 ya bahaya ada dimana2 x kesah la tempat ramai ke separa ramai ke...orang jahat skang x leh nak pecaya...(Sape soh pecaya) gheeee

sya suke dia (Jake)

dan dia (Ryan Reynolds)


 Ok...Chiao...Adieuu...

  Photobucket

5 comments:

ejaMaria said...

klu akak pun buat gitu gak kot... psiko sungguh klu ada org follow-follow nih... take care aaa...

BERT said...

sebbbaek dia tak kaco lebeh2

misya said...

tu la macam2 org sekarang

Shaherah said...

shera pun kalau macam tu.. shera lari satu tesco tu.. eheee

Wanita Luvly (^__^) said...

bahayalah, pasni bawak paper spray k...