Thursday, 29 September 2011

Mari Mewarna Batik! : Yeay!

As-Salam,

Seronoknya bercanting batik, tapi bukan lah bercantik batik yg betul2 tapi sample kain yg memang dah ada corak yg dah dililinkan.........

mula2 ingat susah ke nak warnakan batik ni ...rupa nye senang....x yah tonyoh2 cuma letak aje dengan berus warna tu, kain batik terus menyerap dengan lajunya......best2 sat je siap...tp kita plak terasa sayang plak nak siap cecepat...... gheeeee...

PROSES MEWARNA





HASIL KARYA :)


tema :  wau bule terbang di senja kala.... ..hehe ini karya saye

tema : bunga sedap mata memandang kot....ini karya yana :) 

 tema : wau bule terbang di pagi hari karya zila @ cruella

tema : bungan kain kaftan....karya kak anis....


cewah karya kunun...sebenarnya kaler aje....hihi...wat evar pon we have a great time doing this tapi yg x bestnye masa tgh duk ngaler ada orang kacau LA...tanya duk mana, keje ke blajo, keje mane, umor brape......eii rimasnye...potong stim tol nak ngaler2 batek.... :(

p/s: tq maju junction wat event camni... kitorang nak warna lagi bley?? :)

 Ok...Chiao...Adieuu...

  Photobucket

1 comment:

^^eKaTiKaH^^ said...

wahh, kretif + cantik.. ;)

Cecite Lain - Lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...