Friday, 27 May 2011

The Manhattan Fish Market

As-Salam,

Makan Tengahari sempena hari gaji  yang lalu membolehkan miss cha & rakan belia menghabiskan duit di  Manhattan Fish Market.(ada sign halal di pintu masuk)



Memang x pernah dan ini kali pertama makan fish n chips di tempat camni, selalunye kedai fudcourt biasa sahaja...kalau lalu tepi fish market ni pon jeling aje, segan nk masuk...poket x brape nk izinkan.....

Kedainya okay ..ske3...makanan pula...hm besar2 dan presentation pon cantik....For today kami memilih makanan lunch saver memandangkan kami bukan anak Tan Sri........jadi range harga untuk pakej cuma dari 15.90 - 18.90.. tanpa tax ....kira boleh lagi la untuk makan sekali setahun atau sekali seumur hidup.






eh  blogger lain pon ada juga http://suliana-mylittlesunshine.blogspot.com/


Matlamat utama nak merasa, so kami amik hidangan yg berbeza :-


my choice - Grilled Catch Of The Day (Dory) with chips and vegies


ni pilihan kak su, Manhattan Fish n Chips


soup of the day "mushroom n seafood"


x tau ape isi ni


hidangan pilihan cik yana laloa Quad Delight, ada shrimp, mushroom n calamari, deep fried


set termasuk air



Memang besar n x habis makan ..lama - lama mkn rasa muak pulak...hehehe........


muka  masing - masing x boleh blah dah......



p/s: matlamat tercapai........ harga termasuk tax 19.60/dish......ingatkan smpi 30.00++ hengget td.


Ok...Chiao...Adieuu...    
                                                 

7 comments:

eqbalzack said...

sedap dan mahal! hehe

Suliana said...

pergh.. cantik gmbr especially yg air tu.. hehe..

misscha said...

eqbal: ya...mahal....hahaha kalau dah kaya berblog boleh la slalu....(boleh ke??)

su:air? nanti sy banje air ice lemon tea..mau? tp dlm botol aje la pastu potong buah lemon letak kat tin tu..boleh??..kalau nk mcm yg dlm gambo...huhu mintak maap le yer...kui3

Kasih Kita said...

promosi sampai bila?
tringin gak try mkn hehe

misscha said...

x pasti pulak tp rasanya cam setiap hari, time mkn tghhari....

sile2 x salah mencuba!!

Heidi Shafiq said...

mkn kt fishmarket mmg puas hati.. :)

misscha said...

owh yess..