Monday, 30 May 2011

Jom Join ChurpChurp.....

As-Salam,

Harini godak2 nuffnang pastu cuba la link kan churp2...biasala budak baru blajar, terkial2 gak la. Churp2 ni da lama ada, tp sy  baru nak join, sesapa yg x join ape lagi......cepat2
klik je link bawah ni

-------------------> klik sini utk join churp2<----------------------


Maka dengan ini diumumkan "Im A churper hhehee"...



churp bird



Ok...Chiao...Adieuu...                                                   

5 comments:

asfira aminuddin said...

babe churp churp tu apa fungsinya? i pun ada nuffnang, tapi malas join pape. sbb i tatau. hihi.

Suliana said...

dulu akak dah register, tapi mcm pening sbb dia tnya byk soalan.. kang mlm klu free akak reg lagi.. blh dpt duit dgn churp2 ni tapi kena assign twitter plak.. huhu

misscha said...

asfira: churp2 ni medium pengiklanan secara alam maya, so x semestinya blogger atau blogwalker atau stalker...sume leh join churp2...so kita yg churper ni lebey kuang menyampaikan promo2 yg ada dlm event churp2....income pulak, ada yg dpt 200 ada 700 tp dlm range masa yg lama la, bukan sekejap je dah pakcik kayo..ape pon kita just enjoy n kongsi maklumat kalau ada promosi yg bagus2 kita share, bab duit tu kira blakang ler..kalau mengharap kang takut kiciwa laks

misscha said...

kak su: x yah assign twitter, sy assign facebook je, malas nk wat account twitter hehehehe

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Jamal dah join tapi malas nak letakkan di blog..ada la dalam RM10 dah earning churpchurp tue...