Monday, 30 May 2011

HR Steakhouse - Kg. Baru

As-Salam,

Selepas cubaan food testing di Stable Steakhouse, kitorg try mkn di HR Steakhouse, juga bertempat di Kg. Baru, KL.

HR Steak house memang besar dari Stable, boleh kata 10 kali ganda kot luas dia, ada bahagian luar untuk ambil angin, bhgn tengah agak gelap sikit pencahayaannya and bahagian belakang. pendek kata memang besar.

Harganya memang sangat - sangat  berpatutan coz chicken gril baru je 7.50...owhhhhh sungguh berbaloiiiiiiiiii........ sy suka mkn disini.........

Makanan pon okay juga, sy bg average, tp oleh kerana harga sangat berpatotan berbanding steakhouse sebelom ni, sy rasa tempat ni sgt ok utk event mkn famili yg besar2....

Satu je masalah....parking kereta memang susah nak cari....biasala Kg. Baru


Landmark Lokasi berdekatan dgn Masjid Jamek Kg. Baru (satu lorong) dan berhadapan Wisma Hijrah.




Inila rupa Wisma Hijrah yang dikatakan tu


Inilah menunya, memang murah...


Tempat ni memang luas, belakang tu ada ruang makan lagi.


Bahagian Tengah HR Steak House


Chicken Grill RM 7.50, sedap juga,..


Lamb Chop, x ingat harga brape


Fries panas, thousand island ni sy rasa cam diorg wat sendri sebab ada rasa pedas sket. Rasa cili dia mcm cili McD..


Ok dah mkn kenyang, jgn nak lari pulak, ..byr dulu.....


p/s : sy pasti pergi lagi.....peace..

Ok...Chiao...Adieuu...                                                   

7 comments:

Suliana said...

wow.. mcm best je.. tiba2 meleleh nk mkn steak :-)

Kasih Kita said...

buka pukul berapa? tengahari buka x?

misscha said...

su: pe lagi..cuba la..seb be rege biasa....

alamak x sure la kasih.....

*Miss Syahnia* said...

waoowww klasik tmptnya
mmg paling pntg jika
mkanan sedap + hege murah
berbaloi-baloi.. ^__^

aiisshh tp jarang ke kl
kalo takde sape yg mmbawanya ;(

Anonymous said...

u pegi pkol berapa ni.. huhu

misscha said...

miss anon , nape letak anon....letak la. nama sket..hehe..

sy g dlm kol 6ptg camtu...

lazfa_shadow said...

kat sni air n sup mushroom mmg terbaik..xrgi pg...tpi kalo dah malam tu,susah nk dpt tmpt la..