Sunday, 15 May 2011

Ikan Bakar Bagan Lalang

As-Salam,

Last Saturday merupakan event gathering bersama  rakan - rakan masa belajar dulu. Walaupun x ramai yg attend tp tetap meriahhhhh...Lokasi pilihan di Bagan Lalang, BL merupakan destinasi pantai yg feymes utk org yg gemar bercamping atau mencari ketenangan jiwa......terletak berdekatan dengan Bandar Sg. Pelek, memang jauh dari KL tp demi rakan2 ku gagahkan jua.

Kebanyakkan main attraction kat BL ni adalah pantainya yg cantik & bersih,  ramai jugak yg berkumpul kat tepi pantai utk bercamping, selain tu ada juga aktiviti spt banana boat, main layang2 etc2...jd x bosan la......Tempat makan pulak jgn risau...berlambak2.. tp (ada tp jugakkk) kene reserve la kalau nk beramai -ramai sebabbbbbbbb...penohhh okay.....





Kalau nk stay kat sini, selain camping tepi pantai ada juga resort dan chalet ...hotel pun ada contohnya Hotel Seri Malaysia & Golden Palm Tree Resort, Sepang Gold Coast (ehemmm ....cantikkk..) Layan pixies je la..





p/s : opps lupe nk amik gambar hidangan...trus ngappppppppp.....

Ok...Chiao...Adieuu...                                                   

3 comments:

fiza arshad said...

bestnyeee kalo blh join :)
besar dah anak yati...sape lg yg dtg?

misscha said...

fiza, yati dah nak masuk 2 anak, masa dia attend tu menunggu hari je tau.....

yg dtg, salehudin, amin, pdaus n yati, tok mat,awer n wife,aku n hubby.

x ramai sgt attend....

arabella said...

hi,nice blog la:)
ara baru lagi dlm blog nh..
be a my follower k...
keep in touch ;p