Thursday, 3 January 2013

Tahun Baru Yolls! : SNE BEAUTSKIN VCO NH COLLAPLUS

As-Salam,

Amik ko, dalam satuk tajuk aku taram semua mender.....3/1/13 baru nk update..hahhahah lol!

Selamat tahun baru semua......lama x ngedate.......org dithn baru ini gembira..tp aku...tp aku....berduka cita..........dah la baru tukar tempat kerja...(apa kaitan tuka tmpt keje ngan dukacitakan? haha bukan x best...tp aku sedih nk tinggalkan kwn2 aku...hukhukk).. pastu kena la plak jerawat batu....jerawat nanah dan segala mak jerawat  keluar..mmg la x byk seluruh muka tapi..aku yg dah biasa muka x berjerawat ni jd tensen jerawat x dan nak surut (dekat sebulan pon x mo surut...bengong!) dah tumbuh sekoq lagi..geram aku.....




Menyesal lak aku pegi saloon amik pakej riban2, (yg pada mulanya kulit aku x dela nak jerawat sgt cuma berminyak gila..sampai ada yg tego....sedangkan aku baru je sampai tempat kerja dah berminyak...owhhoho sekali lagi what da heck.....) tapi takde la perubahan semenggah...kalo ada dia hilang la sebab dok picit muka aku (sakit tau! everytime buat mesti nanes..pastu parut...lg la nanes dlm hati) tp seminggu lepas tu seronok plak dia tumbuh arghhhh tensen sekali lagi di situ....



ingat x aku ada gtau  aku amik vco minya kelapa dara.x ingat? ok ni link nye VCO..

hmmm xde perubahan la..maybe x sesuai dgn aku tp sesuai dgn org lain...mkn dah tenyeh minyak pon dah...makin menjadi lak...ada yg kata healing crisis..tp agak2 la kan....mayb kulit aku x sesuai ditonyoh minyak sebab muka aku dah memang berminyak......



aku punya kesayangan nh colla plus pun da  x membantu aku...chit..... what da heck!!!! T_T



setelah aku puas bergoogle and try product aku jumpa satu produk ni and......

aku nak try satu produk baru la...nama dia produk SNE.....adira ada try , scha ada try,ramai lagi la..aku dah study tgk intenet..dh g hq dia tgk sendiri dgn mata kepala aku (aku ni susah percaya orang) org yg bg testimoni tu sendiri (dalam gambar merata2 google) aku jumpa and aku sendiri tgk kulit muka diorg....


so korang tunggu la ye aku punye review...kalo produk ni bagus seperti yang digembar gemburkan dan aku pun ada perubahan yg positif nanti aku kasi tau....ponat tau ...deal dgn jerawat cam haremmm ni...kesian laki aku kena tgk muka bini dia berjerawat....sedangkan masa bercinta tulus mulus suci murni......

Buat masa ni aku x jual k....aku just nk try... kalo kebabom meletop best gile baru aku jual.....xmo le jual mende yg x diakui keberkesanan nye...

adios aiyoyeos



p/s: untung org kulit muka kering..x dela nk tumbuh jerawat sgt.

p/s 2: NH Collaplus pulak walaupun x berapa membantu aku still teruskan :)

UPDATE TERBARU REVIEW SNE BEAUTSKIN 6/5/2013 KLIK SINI



 Ok...Chiao...Adieuu... 


  Photobucket

2 comments:

fiza arshad said...

Hehehe sbr eh dear bff... Dugaan tu.. Fiza pnh laluinye..mmg stress tp nk bt camne.. Sbr je byk2 eh.. Kne tkr kje wat naik jerawat stress kot dear.. Hihihi

Anonymous said...

Kulit yg pernah disapu dgn steroid bila sapu vco/minyak semula jd akan timbul reaksi mcm tu. Sblm sapu natural remedies pastikan buat patch test, sapu pd bahagian yg xpernha kena steroid. Tgk dlm 30minit kalau x timbul merah2 mksdnya x allergic.