Monday, 7 January 2013

Pemergian Seorang Teman....

As-Salam,

Pagi ni dapat berita sedih......rakan sekerja telah pergi menemui pencipta Nya...Innalilah wa innalilahi rajiun.....

Tak aku sangka.....aku rasa macam baru aje berborak dgn dia....teringat dia pernah tolong tumpangkan aku & kawan aku ketika kitorang jalan tengah panas (waktu lunch) pulang ke pejabat dari chow kit..... tolong round pejabat and make sure xde org terkunci sebab aku selalu balik lambat dlu... tlg antar surat....dll lagi la

Orangnya mungkin dalam range 50 an seorang yg happy seakan tiada masalah......teringat pula pada ibu bapaku yang juga dah mencecah lebih dari umur itu...sebak...itu yang aku rasa.........





p/s : Ya Allah, moga kau tempatkan dia di kalangan  orang yang beriman. Amin.....







 Ok...Chiao...Adieuu... 


  Photobucket

2 comments:

fiza arshad said...

al fatihah.. fiza pnah knal arwah tak eh?

misscha said...

@fiza arshad

kenal rasanya...dia bhgn admin