Sunday, 10 April 2011

♥♥♥♥ Girls Weekend Out ♥♥♥♥

As - Salam,

                                                  
Aktiviti hari ini, lagi sekali, adalah hari berjalan - jalan bg miss cha, emi n k.mas........seperti entri sebelum ini, Girl's Day Out , sepatutnye ditukar Girl's Weekend Out....sebabnye sabtu & ahad hangout dgn kaum hawa & ...Mr. A ada event bersama rakan2 beliau... Soooooo......


GIRL'S WEEKEND OUT!!                                                              

Macam biasa, mulakan hari dengan berjalan - jalan ke tempat tujuan paling ramai org pompuan g......teng 3




sebenarnye dekat ngan opis...tp x penah nk g...rasa dah dekat 1-2bulan....bila time weekend ni barula rajin...hehee.......oleh kerana jln tar ni mmg dh dkt ngan tempat dibawah ni, maka singgah la jugak kejap.....





Dr xde nak beli ape2 terus membeli - belah sakan...ni sume emi nye pasal...memang sesuai la cik emi kite ni jadi PR officer ok........




Kain pertama emi balun...x menyempat... baru je singgah...haishh

berlakun jd tokey....ok, beli 2 percuma beg plastik... boley?



emi sedey x dpt beli sebab bajet lari...hahaaha

ni la kak mas.....

cantik sulam goyang nih! nk beli kt bkt tinggi nanti (kalo murah la)

k.mas dgn tokey kedai asya collection..sporting kakak ni...






test lg......emi jelly tgk k.mas amik satu.....hehehe

sesi nego kurang harga....

baru sy tau kat jln tar ni ada kedai jahit bg org yg nak tukar awning...ada 2 kedai yg buat servis tu

x habis2 peace....umur brape dik?

singgah muaz textile jap...mak oiii ramai gile org

ni kat sogo pulak...nak g fitting room bratur pjg...sini suda


Melayang - layang lagi RM hari ini.......tp apepun misi k.mas berjaya....dtg jauh dr putrajaya semata - mata nak memborong, tercapai jua akhirnya.....al - maklum beli stok setahun trus...........maka sy beri darjah kebesaran pemborong kepada K.Mas...... wala..wala.....

p/s : emi cepat amik gamba nih!!



Ok chiaooo...... Adieuu....



11 comments:

mielalaland said...

hahaha, as usual me the 1st to comment..well, likey ur caption on each gambar ye..n masih jeles pada kak mas yg beli tudung denim itu!! so target next month ialah borong 2 helai tudung denim..wawawawa.. pliz kosongkan jadual kakak2 sekalian yek sbb ini cik PR mau ajak ke jalan TAR lagik..yahuuuuuuuuuu♥♥

misscha said...

tahniah cik pertama........semoga impian bulan depan dapat dicapai.....hehehhehehe....len kali nk beli siap2 mineral sebotol........terasa cam puasa lak td......

mielalaland said...

tula misscha..len kalik musti mau bawak air byk2..terasa la sedang berpuasa sunat yang-yok!! tapi meronggeng memang sonot!! tahniah kak mas juara borong!! nezt time nak g mkn ice kacang plak ye di shah alam

misscha said...

eiiiii mau3.....kite g hari ahad tau!!!!tp kite g pagi...boleh singgah pasr pagi kat stadium...besar pasar tu..then kite singgah abc abg fradoo shah alam....nanti aku buat entri abc shah alam k....

mas said...

thanks kt k0rang yg begitu sabo menunggu..len kali leh jenjalan lagik!enjoy ur accompany today(",)

mas said...

cmno nk jadik PR officer nih emy?patot peace ke tabik depan building biru ittew ya?haha

mas said...

hmm..carboot sale@stadium! best pegi as early as 7am ya!

misscha said...

pandai k.mas ni.....mmg kene g awal sebab nanti kol 10 pon dah terasa panassssss.....x tahannnn hehehhee

DianaDEe said...

korang ni bershopping ke berposing? hehe~

mielalaland said...

diana: mustila posing sekali sebab menunggu juara borong memborong kn..len kalik ajak ko plak, leh posing sama2 menggunakan DSLR lagik..wawawawa like like like♥.
(kamera misscha ni bias2 jek...jgn mara misscha aaa)

misscha said...

diane: this is what we call killing 2 birds with one stone...hehehe..kami bershopposing!!!


emi:chittt sape ati ang....sob..sob....nanti ko dah kaye belanja aku kamera dslr satu....