Tuesday, 8 November 2011

Pantai : How I Miss U :)

As-Salam,

Percutian yang membahagiakan....hehehhee....seronoknya dapat lepak pantai time2 cuti raya haji baru2 nih....rindunya hamba kepada pantai yang menderu2.....

First day sejejaknye di Kuantan terus melawat pantai dulu..hehe bukan melawat tok wan dulu...ekeke....notinyer.....sat je lepak jalan2 tepi pantai..rasa 2 angin, celop2 kaki......rasa cam da lama x jejak pasir di Kuantan :p

Bila dah balik tu esoknya...ya esoknyaaaa pegi Telok Cempedak pulak..harus la pegi TC kan!!! and of coz mesti singgah mcd TC untuk mkn ditepi pantai.......dan off coz juga ramai manusia di situ.....ini lah McD  yang paling BZ sekali...sy rasa la.....kalo aku keje situ mesti penat giler lah...haha

Pastu dah tak reti2 lagi nak berpiknik di tepi pantai sambil makan McD? wajibler kannn...pastu main bedminton plak kat pantai...wah first time aku men...sebabnya angin x kuat ...nak main lelayang memang x kan terbang..so men la bedminton...sambil yg lainnya baring2 menikmati keindahan alammmmmmm.....

Tapi sayang...sekejap je hari isnin menjengah diriku ini..... :( badddd....haha...malasnya nak tinggalkan bandar kuantan ni....ekekekee...


credit : gambar search di Google....


p/s: Oh Pantai , How I Miss U :)....tok wan and famili , U too.. :p



 Ok...Chiao...Adieuu... 

  Photobucket

5 comments:

Taste Of Tapah said...

aku dah start kerja... aku pun sepatutnya malam tadi flight ke langkawi... air asia dah setahun book... tapi burn je la... maknanya rindu ku pada pantai harus ditangguhkan

misscha said...

@Taste Of Tapah

dah masuk kerja?....x pe mungkin rezeki di lain hari :)

ejaMaria said...

owhhh... akak pun rindu pantai teluk cempedak itu...
hmmm... tempat jatuh lagi di kenang... inikan lagi tempat jatuh cinta... hahahaha

misscha said...

@ejaMaria

wah tempat bercintan memang x ley lupe..ekekeke

MIA SHAFAR said...

pntai.. how awesome u... hihi..