Thursday, 10 November 2011

JUMANJI : Muvies Nite!

As-Salam,

Every nite is muvie nite! ho yeahhh!!!..... x dela.....kalau ada masa boleh la layan muvieee......tp kalau layan muvie mlm2 time weekdays harusla layan yg lite2 gitu...kalau layan horror2 cite hantu konpem x leh tido mok cik ni dok tebayang........**seram**

Semalam menuntun JUMANJI.......siapa biasa dengar? cerita lama ni...tahun 1995... tringin nk tgk balik terus je donlod.(seb bek pakai UNIFI  :p)....cerita yg fantasy adventure, mmg sesuai utk kanak2.....x de censor2 citer ni... utk tontonan umum...... cerita dulu2 mmg best & byk yg fantasy ..haha kuat brangan :p


Mengisahkan Dua orang budak yang bermain Board Game yang luar biasa, Setiap kali baling dadu akan keluar clue2 yg mana haiwan2 liar akan keluar menjadi realiti........Salah seorang budak dapat clue dia kena duduk jungle (masuk dalam game) ..sampai ada player yang baling dadu berjumlah 5 atau 8...seorang lagi lari sambil diserang kelawar africa...permainan terhenti......26 tahun kemudian 2 org budak lagi terjumpa dan sambung permainan yg telah dimulakan 26 tahun yg lalu........Nak tau keseluruhan cerita boleh tengok atau baca je kat wikipedia Jumanji....




Lakonan Robin WIlliam, Kirsten Dunst,dll

p/s: selain JUMANJI, cerita HOOK pon ok jugak kalau mau layan....

 Ok...Chiao...Adieuu... 

  Photobucket

2 comments:

azam said...

cerita lama nih....dah lapuk dek hujan...hehehe

c genk bah ne said...

sis...genk ada hadiah utk sis..harap sis terima
just a simple gift from genk..tanda penghargaan genk sebab sis menjadi penyewa tapak iklan..

http://4.bp.blogspot.com/-ISbMAqbOXSA/TrtFrnPkENI/AAAAAAAAAz4/PGQzOsRYekw/s1600/misscha.jpg

tak cntik mna just simple signiture tuk sis