Tuesday, 8 November 2011

Episod Akhir Drama Soffiya : Akasia TV3

As-Salam,

Harini last episod Soffiya...and paling frust is , i terlepas tengok episod akhirr..ar.r.r.r.r.r..r.g.hhhh...owhhhh frustnyerrrr.....macam biasa godek2 facebook mesti ada orang update punyela ending soffiya....yeayyyyy...at least tahu jugak walaupon x berkesempatan menuntun .....kehkeh......

Ending Soffiya

Akhirnya Soffi memilih kamal utk menjadi teman sehidup sematinyaaa........dapat sorang anak ....Fiona meninggal dunia, Manakala Ilyas pulak jd duda beranak satu...oppp maaf ye sebelum ni sy kata tu anak haris n fiona...tp sebenarnye memang anak Ilyas.

Ilyas found out itu anak dia masa derma darah..kui3...time kasih Taste Of Tapah & Kak Maria betulkan sy ...haha...........The End...


Tekaan aku soffi bersama ilyas memulakan hidup di luar negara amatlah meleset.......haha



p/s : best citer nih!.....
 Ok...Chiao...Adieuu... 

  Photobucket

5 comments:

rara pinkmafia said...

rara suke tgk mula2 je.lama2 dh mcm mereka.cinta elysa jugak terbaek.

ejaMaria said...

tak... itu anak Ilyas dgn Fiona... tu bukan anak Haris la Yang... ;p

*akak mmg agak Soffi akan stay dgn Kamal - dia kan setia... hihihihi... ;p

Taste Of Tapah said...

makcik oi.. anak tu anak dia la.. bukan anak haris, bini nya curang tapi, anak tu masih baka dia... hui hui

misscha said...

@ejaMaria

sori2 hahaha time kaseh betulkan

misscha said...

@Taste Of Tapah

ekekek makcik tersilap lah...nanti makcik edit semuloo