Sunday, 9 November 2014

It's good to be back!

As-Salam,


Lepas dah lama x update blog and then suddenly yesterday aku update satu entry yg for me panjang la kan, some how... it makes me feel interested to bukak blog ni again and again...i don't know why, but aku rasa it's a good thing since it's been a while from 2011 opened this blog..haha


So, aku dah tukar background, tak tau la makin semak ke makin buruk ke, tp sometimes kena ubah la kan for better or worse (hopefully better la yeop) , what ever it is harap x terlalu messy, tp if tetibe esok aku rasa *eh macam semak la* aku tukar la lagi....hahaha


p/s : good morning peeps!!!





...Chiao...Adieuu... 


  Photobucket

4 comments:

Fairuzzahmm nor said...

morning morning glory beb.. cantik belog ko ni.. ceria gitu.. :)

misscha said...

mek g la tgk background lelawa. cari je free blog background

Fairuzzahmm nor said...

nnti aku cari banckground lawa2.. belum berkesempatan.. yg ada ni pon laki aku yg buatkan.. haha.

umifarisfarhan said...

welcum back dear fren!! miz u!!..nnt pm email..fiza add,fiza dah private blog atas sebab keselamatan hahahaa