Wednesday, 12 November 2014

Geramnye Hariniiiiiii Arghhhhhhh........

As-Salam,

Geram ....gerammm... aku rasa geram...nak marah... nak marah... tapi x boleh , nanti kena balik...... nak tulis kat facebokk...pon x boleh satu dunia tau, so kat blog ni je aku boleh luah perasaan marah gila - gila aku nih memandangkan tak ramai orang baca blog aku..... kalau yang baca pon mungkin x kenal aku so ini je la medium yang ada.... kalau yang kenal pon x pelah sebab tak ramai....

pagi - pagi dah bikin marah ......eiiiiiii.....bukan salah aku pun...aku x paham lahhh...... yang nk marah sangat kat aku tu kenapa... lenkali bagitau la plan nk buat macamana..ini dah la x bgtau pastu expect aku paham dari A sampai Z..... dah bila ckp mcm tu aku follow la ....pon salah jugak...eiiiiiii... nak marah.. nak nanes..... T_T




p/s :  T_T






 Ok...Chiao...Adieuu... 


  Photobucket

3 comments:

umifarisfarhan said...

ala cian,sbr eh dear. sll pnh kne mcm tu ms kt tmpt kje lm..sbr eh.. chaiyok!! :)

Fairuzzahmm nor said...

sabo sabo.. SYMP kan..:)

umifarisfarhan said...

hehehhe btul tu, skrg ni da lega, syukur alhamdulillah dah kt opis baru :) smua yg berlaku ade hikmah Nya kan