Tuesday, 7 February 2012

Kain Cotton Vietnam For Sale : Batch 1

As-Salam,

Yeay.....cotton vietnam / saigon for sale!!! Kain selesa & tak perlu lining, best handpick by misscha , kualiti terbaikkkkkk..... Feast Your Eyes Ladies!!! To Order click "SINI"


**SOLD TO @INEY 9 FEB 2012**
PRICE : RM 65.00 
BIDANG : 60 INCI, PANJANG : 3.5 METER
WARNA : KAIN COKLAT BUNGA COLOURFUL


**SOLD TO SITI 9 FEB 2012** 
PRICE : RM 65.00 AVAILABLE (1)
BIDANG : 60 INCI, PANJANG : 3.5 METER
WARNA : KAIN PINK BUNGA LITE BLUE


**SOLD TO SITI 9 FEB2012** 
PRICE : RM 65.00 AVAILABLE (1)
BIDANG : 60 INCI, PANJANG : 3.5 METER
WARNA : KAIN PUTIH BUNGA BIRU GELAP



PRICE : RM 65.00 AVAILABLE (1)
BIDANG : 60 INCI, PANJANG : 3.5 METER
WARNA : KAIN PURPLE POLKA DOT HITAM


p/s: ada lagi......nanti ku update....makcik baru belajar edit gambo..hihi


**UPDATE**

Dah upload batch 2 Boleh Klik 




 Ok...Chiao...Adieuu...


  Photobucket

9 comments:

mielalaland said...

terbaik!! seriely high kualiti, gerebti tak menyesal 200%!! termurah di pasaran. sapa cepat dia dpt puan puan sumer..♥

Suliana said...

Nk tgu 2nd batch plak :-)

misscha said...

@Suliana

boleh2....ada 3 batch..esok 2nd batch kol 9am

i'm ezza haniza said...
This comment has been removed by the author.
EZAD AMIR said...

kenapa kt stiap gmbr tu msti ada duit syiling?motif?
hihihih...
follow kamu..

misscha said...

@EZAD AMIR

motif? hihi...ok2 sebenarnya nak makesure semua bakal pembeli tahu size corak tu...sebabnya size 50 sen tu standard so diorg boleh ukur....kalau akak men amik je gambor ru upclose bukan saiz sebenar dah...

contohnya macam iklan ayam goreng atau burger fast food... nampak aje besar bila ke kedainya dapat order kecit beno ayam dia.....

sekian.. :)

misscha said...

@i'm ezza haniza

x pe darling.....insyaAllah ada lain kali...

@iney123 said...

sy mau yg gmbr 1st 2 lah.brown fruity..cop!...;)

misscha said...

@@iney123
OK BOOKED FOR U!! TQ