Saturday, 14 January 2012

Berjalan2 DenganBest Buddies :)

As-Salam,

Ellooo...tin ton2...arini besh..hehe...ronggeng rokiah with my 2 best buddies since primary school...emmie n dya.....Objektif2 yang tersenarai hari ini berjaya dicapai dengan marvelesss....

"sy bg 100 markah"

"tahniah2"

"ohh terima kasih" bisik hati....cewahhh perasan koo...

Memula dah hantar baju emie g tailor.... buat jugak la......first time ye hantar tailor smpi 200...amik ko...dh nak buat spesel2 mcm baju ala2 siti ...harus lakan....nak taruk border lace lg...carik punye carik..nak pegi kedai kain biasa diorg jual lace harga mahal...ini kitorg g kedai yg mmg jual border lace je....15 hengget aje murah3 ske.....


panjang jugak tau....boleh buat 2 baju lace tu....

Orait...misi hantar baju n cari lace dah selesai..terus kitorg terbang ke damansara,,,jenjalan di ikea...gheeee......x beli pon saja usha2.... terus je bersiar2 di the curve.....macam biasa kalau dah lalu street market ade aje kan nak membeli,.......


mmg target nk beli bulu2 ni tp sebab nak jimat, beli subang,then balik rumah tukarkan kepada rantai..mr handyman ada...lgpon just ketatkan aje.....

so sekian la laporan jalan2 x seberapa dr misscha.....hihi

p/s: kitorg singgah the apartment ..pastu keluar balik...sebab banyak dan open minuman keras dia..terus was2 tp tgk dlm kedai tu ada je org pakai tudung jamu selera...hmmmmm...waiter tu siap tanya what's happen?.....mls nk ckp byk blah ajeeee...





 Ok...Chiao...Adieuu...

  Photobucket

5 comments:

Dira said...

salam.. dear, kt mane eh kedai yg mmg jual border lace tuh? murah la.. survey2 harga, border lace sume mahal giler.. huhu..

misscha said...

@Dira

dekat area jln tar...kena msuk kedai byk2 yg ada baju siap, jual keronsang n tudung ..hehe susah nk describe..tp nama kedai x ingat yg ingat syarikat su hua.
tu ja..yg sign board dia model pasangan cina umur pertengahan pakai baju sulam2

MrS. F!zA said...

salam..blh tnya tk kedai jual border lace tu kt mna eh? susahnya nk jmpa..blh emel kt sy tk.. kalo reply kt sni tk perasan lah.. fiza_nurha@yahoo.com..

tq..

shahimee said...

assalamualaikum..akak nk tumpang tnya..bleh tak bgtau kt mane kedai jual border lace tu..maksudnya area mana..kedai2 depan mydin ke..dkt dgn gulati's ke...akak dh lama cari border lace yg murah2, byk jumpa yg mahal je semua...time kasih yer..

misscha said...

@shahimee

kedai yg sy kata tu dh xde..tp kat kedai bunga reben sebelah semua house banyak gile jual border lace...boleh gila tau!!!