Tuesday, 10 January 2012

Aktif Berblog semula : :) * wink2

As-Salam,

Apa khabar? arini bangun dengan kepala yang lega sekali...semalam wat facial urut2 pastu malam tu en somi urut kepala sekali...pagi ni dah terasa ringan...weeeee........kepala pun boleh overheat juga yer....bukan kereta aje.....

Semalam kak su ada bg comment......dah pencen berblog ke? haha...itu la kan bila dah x de mood tu mmg langsung x update...ditambah2 kerja banyak.......heheheeee......pening tengok nombor nih.....berjuta berbillion....tu yg kepala pon dh x de idea nk updet blog...lg satu mungkin sumber utama inspirasi makcik jiran sebelah partition ni x de...hehehe...kalau idok dengar la dia dok menaip......seghonok yer...ehehehe.....


InsyaAllah aktif la balik pas ni....cewah azam baru kononnnn....kui3 moga 2 rajin ler saya yer....time kasih pada yang datang melawat walaupon sy x selalu update....... :)


p/s: chaiyok2!




 Ok...Chiao...Adieuu...

  Photobucket

3 comments:

fiza arshad said...

tula..tggu jgk u update dear :))

Suliana said...

kekeke.. sian niza.. smpai sakit2 kpla.. takpe, nnti masyuk dapat duit menanggung, leh gi spa manja2 kan diri :-p

~Lieza~Yan~ said...

kteorang pun mood kelaut nak hupdate blog...nape loh gitu...