Wednesday, 18 April 2012

Rumah Baru Oh Rumah Baru

As-Salam,

Lama dah makcik menyepikan diri dari doonia blog......hihi...agak kebizian...tp bizi pon bukan la alasan...yg sbenarnye x de inspirasi.....ekekeke...

Skang ni tgh pening pasal rumah...nak masuk rumah baru...nak buat joint inspection lg....ape yg kena bawak n check yer? cewahhh.....lg satu ada aje mende yg kene dibayo.....x berabis2...takut main bayar aje tp x paham ape sbenarnya .....

Rumah baru ni pon agak kecit.....hmmm cam nak beli yg lain..yg kat sini  nak juai..hehe tp x tau plak bila.....nak juai pon skang harga dah sekali  ganda sebab mmg dekat gila dgn lrt star....senang sangat2 bg yg nak commute

Nak g usha2 blog org lain plak ape yg perlu ada, dipahamkan hak sbg pembeli dan etc2 yg x pernah tau....kang baya bodo aje...kui3



 Ok...Chiao...Adieuu...


  Photobucket

2 comments:

fiza arshad said...

tu la niza, lame ko tak online, senyap jer hehehe :)

da nk beli umah baru? waaa hebat! congrats! aku dlu2 mase mule2 nk uruskan hal pnjaman n etc psl agreement umah, aku blur gak, nsb baik hubby aku yg uruskan segalanya,alhamdulillah :)

umah ko area mane? :)

Nur Hasyimah Mahasan said...

Nak jual ke...umah tu memng kecik skit la...but sayang kalu juat kot...kalu raser tak nk stay wat sewa la kot....